(FOTO) OTKRIVENA MISTERIJA TETOVAŽA SA LEĐA JAKOVLJEVIĆEVE: Niste mogli ni da naslutite šta voditeljka KRIJE NA TELU! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević otkrila misteriju tetovaža sa leđa!

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Otkrivena misterija tetovaža popularne voditeljke!

 

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, uživala je s decom i dečkom na letovanju u Turskoj, odakle se svakodnevno i oglašavala stavljajući do znanja da živi život punim plućima.

Dušica poslednjih meseci uživa i na ljubavnom polju budući da se pomirila s nekadašnjim dečkom fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, a nedavno je na prozivku odgovorila tako što je napisala da će biti kao tinejdžerka i sa 80 godina. 

Poznato je da je izgled veoma promenila u odnosu na prethodnih nekoliko godina, a osim što je povećala grudi, "palo" je i nekoliko novih tetovaža. 

Poslednju je uradila pre nekoliko meseci, a sada je uz seksi fotografiju u kupaćem kostimu za svaku od njih objasnila značenje i indirektno poručila da joj se ostvarilo sve što je želela.

- Pre nekoliko meseci istetovirah brojanicu, da ne gubim veru i kompas, da se uvek vratim na pravi put. I napisah na ruci 'You will seek me and You will find me only if You seek me with Your heart'. Ostalo znate...".

Republika

Foto: Instagram printscreen

 
Republika

Foto: Instagram printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

06.08.2021 13:47

Sta radi socijalna sluzba. Zasto joj ne uzima decu. Vidite da je bolesna zena.