OVAKO IZGLEDA PRVI MUŽ VESNE ZMIJANAC: Otac Nikolije Jovanović se oženio drugi put, sad ima DRUGU PORODICU!

Autor:

Zabava

06.08.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac razvela se od Nikolijinog oca Vlade, koji se retko pojavljivao u medijima, a evo kako on izgleda.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nikolija i Vesna

 

Popularna pevačica Nikolija Jovanović se nedavno porodila i na svet donela prelepu devojčicu, a njen izabranik Relja Popović i ona su odlučili da ime bebe sakriju od javnosti, bar za sada.

Njena majka i čuvena pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac ujedno je i ponosna baka dve unuke, budući da je Nikolija pre nekoliko godina dobila i prvu ćerku u ljubavi sa Reljom. Međutim, o ocu Jovanovićeve se malo zna u javnosti. 

Poznato je da se Vesna razvela od Nikolijonog oca, a u nekoliko emisija, gde su postovale zajedno, na početku ćerkine karijere, su pričale o njemu da on ne voli šoubiznis i svet poznatih, budući da je iz potpuno druge priče. 

Republika

Foto: Marko Pantić

Relja i Nikolija

 

Prvi suprug Zmijančeve bio je Vlada Jovanvoić, a svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a, a kako se on drži podalje od javnosti i medija, mnogi ni ne znaju da je baš on Nikolijin otac. 

Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – ispričala je jednom prilikom Nikolija.

Nakon što su se Vesna i on razveli, Jovanović se ponovo oženio, a u drugom braku dobio je ćerku Teodoru i sinaLuku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj Vesna i Vlada drže Nikoliju kao bebu u naručju, te su fanovi pronašli tu uspomenu i podelile je na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading