MONAH OTKRIO ISTINU O MILANOVOJ POSETI MANASTIRU: Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju

Autor:

Zabava

06.08.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da se Milan Stanković zamonašio šokirala je javnost, a monah iz manastira otkrio je sve detalje.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

Otkrivena istina o Milanu

 

Prethodnih nedelja u medijima se pojavila vest da se popularni pevač Milan Stanković uputio put ka manastiru, te da se zamonašio u Podmaine kod Budve. Međutim, jedan od mohana pomenutog manastira progovorio je o ovim tezama, te je tvrdio da vest koja je plasirana u medije nije tačna.

Monah u manastiru Podmaine koji je želeo da ostane anoniman, potvrdio je da je pevač bio njihov gost, ali da to nije ništa čudno. On nije mogao da se pojavi pred kamerama, budući da nije dobio dozvolu igumana Rafaila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Otkrivena istina o Milanu

 

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama.

Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne, dobrodošao je - istakao je ljubazni kaluđer za Kurir.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading