ONA JE SRPSKA DŽENIFER LOPEZ: Povezanost Anabele sa svetskom zvezdom će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

06.08.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer i Anabela imaju više sličnosti nego što možete i da zamislite!

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN, Tanjug/AP

Anabela i Dženifer

 

Da svet nije daleko od nas i da naše popularne zvezde odlaze preko kako bi gradili karijere sasvim je normalna stvar u današnje vreme, kada je sve mnogo pristupačnije. Međutim, postoje dve muzičke zvezde koje imaju više sličnosti nego što mislite. 

Anabela Atijas i Dženifer Lopez, pored toga što imaju bogate muzičke karijere i važe za jedne od najatraktvnijih dama na estradi, imaju mnogo više sličnosti nego što i mislite. Naime, američka pop diva je posle 17 godina od raskida dala novu šansu bivšem vereniku Benu Afleku. Njih dvoje osvežili su romansu i uživaju u prilici koja im se pružila, a istu priču ima i Anabela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

Mnoge naše estradne umetnice se trude da budu poput inostranih ličnosti, to sa Anabelom nije slučaj, ona je uvek bila svojstvena sebi, ali mi slobodno možemo da kažemo da mi imamo srpsku Dženifer Lopez.

Ljubavna priča Anabele i Andreja Atijasa prošla je kroz brojne uspone i padove, a par je pre dve godine stavio tačku na bračnu zajednicu, a onda je došlo i do pomirenja, nakon čega više nisu imali javnih nesuglasica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Podsetimo, Atijas je Anabelinu ruku zatražio 2012. godine, a potom su se odmah i venčali, u braku sa Anredjom, pevačica je dobila ćerkicu Blankicu, a brak im je trajao oko sedam godina. 2019. godine odjeknula je vest da je ovaj par okončao svoj brak, bez ikakvih skandala, a to je potvrdila i sama Anabela tada.

Andrej ima pravo na svoj život, slobodan je i poželjan muškarac, ja mu ovim putem željm svu sreću, poželela sam mu je i lično. Nema nikakve senzacije, dešava se, na žalost, sve je teže održati brak. Ljudi se bore, nikome nije lako, porodice se, na žalost, da kažem… dovode se u pitanje sve više. Meni je žao, jer svaki brak, odnosno svaki kraj braka je po meni jedan veliki neupspeh ali Bože moj život, ide dalje. Otprilike negde posle tog letovanja smo polako počeli da donosimo odluku da probamo da živimo svako svoj život i, konačno, pre dve nedelje smo stavili tačku, potpise… Ja to nisam želela da javno iznosim, nema potrebe. Želim koliko god mogu da sačuvam privatnost, pod lupom sam 25 godina, a posebno u poslednje vreme… bilo mi je žao, želim da stanem na put dezinformaciji da je on neveran! Hvala mu što nikada nisam imala takve trzavice (u braku) – rekla je Anabela ranije u emisiji „Premijera".

Republika

Foto: printscreen

Anabela

 

Nas dvoje živimo kao da smo u braku, lepo nam je ovako, postoji uzajamno poštovanje, ljubav, tako da ta formalnost ne bi ništa promenila – rekao je ranije Andrej povodom ponovnog spajanja braka sa folkerkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading