(FOTO) KATARINA GRUJIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Pevačica će uskoro postati MAMA!

Autor:

Zabava

06.08.2021

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić objavila je fotografiju na kojoj je ponosno pokazala svoj trudnički stomak, dok je nastupala u noćnom klubu.

Republika

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Kaća pokazala trudnički stomak

 

Pevačica Katarina Grujić nedavno je svom izabraniku i fudbaleru Marku Gobeljiću izgovorila sudbonosno ,,Da", a odmah potom procurila je tajna da je ona u drugom stanju, a o tome se ova vatrena crnka ni danas nije oglasila.

Pre nekoliko dana isplivale su fotografije Grujićeve sa nastupa, na kojima se jasno vidi trudnički stomak, ali njeni pratioci na društvenim mrežama su u potpunom bunilu, budući da pevačica kači obnažene fotografije sa izvajanim pločicama i zategnutom kožom.

 

 

Međutim, da je trudnoća odmakla, ali da pevačica o tome ćuti, govore u prilog fotografije koje su napravili njeni fanovi na njenom nastupu, pa su isplivali na njenom profilu. Dok je nastupala i pevala svoje velike hitove, Katarina je bila u laganoj haljini, ali se trudnički stomak i te kako ocrtavao preko nje. Ona je ponosno pokazala svoj trudnički stomak, pa čak nije ni pokušala da ga sakrije.

Republika

Foto: instagram.com

Kaća pokazala trudnički stomak

 

- Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora - rekao je nedavno izvor za "Alo" istakavši da su porodice Gobeljić i Grujić oduševljene činjenicom da će dobiti potomstvo.

 

BONUS VIDEO: 

Katarina Grujić otkazala nastup zbog koncerta Maje Berović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading