DRAMA U PORODICI ŠAULIĆ! Goca napala sina Mihajla: Ukaljao si nas!

Autor:

Zabava

06.08.2021

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Šaulić napala je njenog sina Mihajla, kada je iz medija saznala za njegovu aferu sa ženom koja iza sebe već ima jedno dete, a da stvar bude napetija, najviše joj je zasmetalo čija je to bivša snajka.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Goca napala sina Mihajla

 

Na Dedinju u domu preminule legende narodne muzike Šabana Šaulića, kako pišu mediji, odigrava se pravi karambol. Naime, kako se spekuliše, Goca Šaulić napala je sina Mihajla. Navodno, od kada je saznala iz medija da je Mihajlo, navodno, u ljubavnoj romansi sa ženom koja iza sebe već ima dete, Goca je pobesnela. 

Ono što je još više šokiralo Gocu jeste da je ta ista žena, bivša snajka porodice Karić, pa nije mogla da sakrije koliko ju je sve to pogodilo, te kako prepričava izvor, izbio je pravi skandal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Goca je upoznala devojku, znala je da je imućna i da ima dete, ali ostale detalje od nje su sakrili i Mihajlo i Ilda i Sanela – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

Mihajlo je sestrama rekao da će majci sve objasniti, nije mu ni palo na pamet da će ona sve pročitati u medijima jer inače slabo čita novine i portale. Ali ovog puta se desilo drugačije, Goca je videla vesti i maltene je pala u nesvest od šoka – priča izvor i dodaje:

 

 

Gocu je dotuklo kad je videla slike u medijima na kojima se Mihajlo dodiruje s novom devojkom, pa je osula paljbu na sina: Na šta ovo liči?! Kako si mogao da brukaš porodicu! Jel možeš da nađeš neku devojku, a da te ne prate mediji i skandali, stalno neke probleme praviš – prepričava izvor Scandala! i dodaje:

Nije Goci toliko strašno što je ta devojka imala muža i što ima dete, samo joj smeta što se Mihajlo konačno ne skrasi pored jedne, a ne ovako na svakih nekoliko meseci druga devojka – završava izvor.

BONUS VIDEO: 

GOCA ŠAULIĆ SA SUZAMA U OČIMA O ŠABANU: Bio bi ponosan da je ovde!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nikola

06.08.2021 08:05

Hahahahahah, ne mogu da prestanem da se smejem... Karici i Saulici ukaljani..... hahahaha, pa nikad niste izasli iz blata... mozete da imate koliko god para... "blatnjavi" ste zauvek ! Pare ne znace i status u drustvu to je trenutna anomalija. Status se stice , obarzovanje, kulturom a vi ste obe porodice sve suprotno

Odgovori 12 2
Prof.

06.08.2021 11:25

Nije u redu da se odraslom sinu mesa u izbor zene. Covek je odrastao, ima prava na svoje izbore i odluke. Osim toga, cista je malogradjanstina reci da je "ukaljao obraz porodice". Neka se priseti sta se sve desavalo u porodici Saulic. Podrska mladom Saulicu i podrska ljubavi!

B.

06.08.2021 12:27

Sta je Goca, neki robovlasnik Saulica!???

Zoran

06.08.2021 13:46

Nemoj samo o braku da pises i pricas gospodjo Saulic. Pa mnogo puta si htela da se razvedes od Sabana. Ne pisi molim te o drugima tj o sinu i sl.