OGLASILA SE ĐANIJEVA ŽENA NAKON NJEGOVIH SKANDALOZNIH FOTOGRAFIJA SA LJUBAVNICOM: Nisam videla, ali ako se ispostavi da je to tačno, napraviću HAOS!

Autor:

Zabava

06.08.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanijeva supruga se oglasila povodom afere supruga, pa poslala jasnu poruku!

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Slađa progovorila o suprugovoj aferi!

 

Radiša Trajković Đani proslavio je rođendan ljubavnice Sanje, a celoj uzavreloj akciji, svedoče fotke do kojih smo došli.

Republika

Foto: instagram.com

Đani i Ljubavnica...

 

Popularni pevač Radiša Trajković Đani uhvaćen je sa novom starom ljubavnicom prema našim saznanjima! Dugo se spekulisalo da je pevač uhvaćen sa ljubavnicom pre par godina u avionu, a sada smo otkrili da su zapravo i njen rođendan proslavili zajedno.

Nakon što je prethodnih nedelja odjeknulo da se Slađa i Đani razvode, a došli smo u posed ovih slika, kontaktirali smo suprugu pevača Slađanu Trajković da nam prokomentariše aktuelnu situaciju:

- Nisam videla te nove slike, znam samo za one iz 2016. godine , to je sve staro. Ne znam otkud vam ova priča. Pogledaću nove slike i uporediću, ako se ispostavi da se dešava nešto u šta nisam upućena napraviću haos. Javiću vam se posle, nisam sad u mogucnosti da pričam. Zvaću vas - izjavila je u jednom dahu Slađa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading