ĐANI UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM U SOČNOM POLJUPCU: Proslavio rođendan sa zgodnom brinetom, a evo o kome se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani proslavio je rođendan sa ljubavnicom Sanjom, a o vrelim akcijama svedoče fotografije do kojih smo došli.

Republika

Foto: instagram.com

Đani uhvaćen sa ljubavnicom

 

Popularni pevač Radiša Trajković Đani uhvaćen je sa novom starom ljubavnicom! Dugo se spekulisalo da je pevač uhvaćen sa ljubavnicom u avionu, a sada smo otkrili da je zapravo njen rođendan proslavio sa njom. 

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Đani i Slađa

 

Prethodnih nedelja u medijima je odjeknula vest da se Slađa i Đani razvode, a izgleda da je razlog tome baš ova zgodna lepotica. U pitanju je atraktivna brineta sa kojom je Đani već uhvaćen na delu. 

Naime, on je na jednoj vikendci sa bazenom organizovao intimnu proslavu samo za njih dvoje, a mi smo prvi došli do saznanja i fotografija koji dokazuju da su bili zajedno. Prvo su započeli proslavu kraj bazena, uz skupu flašu pića, a potom je žurka prešla na intimnije mesto, gde vreli poljupci nisu izostajali. 

 

Isplivale su fotografije ovog novog ljubavnog para, a kako će na ove kadrove odreagovati njegova supruga Slađa, za koju se pričalo da je podnela papire za razvod braka, još dok je bila na odmoru, ostaje nam da vidimo. 

Đanijeva ljubavnica, izvesna Sanja, važi za jednu od atraktivnijih devojaka, za kojom mnogi uzdišu, ali izgleda da je popularni pevač uspeo da je osvoji.Već samo ranije pisali o njihovoj ljubavnoj aferi, a Sanja vrlo vešto čuva njihove zajedničke slike još iz 2016. godine.

Republika

Foto: instagram.com

Đani sa ljubavnicom Sanjom
Republika

Foto: instagram.com

Đani sa ljubavnicom Sanjom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

06.08.2021 08:48

smešno.