BRAT EMINE JAHOVIĆ FIZIČKI NAPAO SUPRUGU, ONA GA PODRŽALA: Ovako izgleda žena koja je Mirsadu rodila troje dece!

Autor:

Zabava

02.04.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović 2012. godine bila je u žiži intersovanja, ali ne zbog sebe već zbog brata Mirsada kog je tadašnja supruga Dina Džanković optućžila za fizičko nasilje.

Foto: instagram.com/yaemina
Emina podržala brata nakon njegovog sukoba sa tadašnjom suprugom... Jahovićeva, Dina i Mirsad

Dina Džanković, lepotica iz Novog Pazara, 2005. godine postala je Mis Srbije, ali je odlučila da se uda za tada popularnog košarkaša Mirsada Jahovića koji je preuzeo prezime Turkdžan i igrao za tursku reprezentaciju. A s obzirom na to da pravila nalažu da misica mora biti neudata, Dina je odabrala brak ispred titule koju je vratila i nakon pet meseci veze udala se za 10 godina starijeg Mirsada.

Foto: instagram.com
Nakon fizičkog napada tražila zabranu prilaska... Dina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fener Caffe (@fener.caffe)

Njih dvoje, u sedam godina dugom braku, dobili su sina Nusreta Kana (14) i ćerke Nebu (12) i Kairu (9). 

Međutim, Dina i Mirsad teško su se sporečkali 2012. godine kada je, navodno, Mirsad tukao suprugu koja je tada zatražila i zabranu prilaska. Njih dvoje rastali su se samo nekoliko meseci nakon rođenja njihovog trećeg deteta, ćerke Kaire. Kako su mediji pisali, Emina je tada podržala brata, ali je ostala u dobrim odnosima i sa snajom.

RepublikaFoto: instagram.com
Odrekla se titule mis... Dina Džanković

Mirsad se 2016. godine oženio Srpkinjom, Dušicom Trninić sa kojom je dobio još dva sina i sa kojom živi u skladnom braku. Emina u početku nije podržavala njihovu vezu, te nije bila ni na njihovom venčanju. Međutim, Emina i Dušica su sada nerazdvojne prijateljice, a pevačica je snaju čak angažovala i u svojoj kampanji za kozmetički brend koji je pokrenula. 

Foto: instagram.com/yaemina
S novom snajom je najbolj drugarica... Emina i Dušica

Što se tiče Dine, ona je ostala da živi u Istanbulu i bavi se dizajniranjem nameštaja, ali sve ukazuje na to da više nije bliska sa Eminom. Nema naznaka da se ponovo udala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
moravka

02.04.2021 11:40

Joj ala su garavi ko motorno ulje:((