(VIDEO) TONI CETINSKI MANIJAČKI JURCA ulicom u kojoj se desila NESREĆA!

Autor: 24sata.hr

Zabava

04.11.2017

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Cetinski (48) u petak je u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati naletio autom na 62-godišnjeg muškarca, koji je smrtno stradao. Još nije poznato je li smrt posledica prometne nesreće ili nečeg drugog, jer je navodno muškarac već ležao na putu kad je Toni na njega naletio sa svojim mercedesom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/SABINASIDRO
Toni Cetinski

Reč je o vrlu uskoj jednosmernoj ulici za koju mnogi govore da je njome nemoguće brzo voziti. 

Ipak, saobraćajni stručnjak Željko Marušić poslao je vezu na snimku jedne prethodne Tonijeve vožnje tom istom ulicom za koju smatra da je bila prebrza i da je zbog tog snimka trebao dobiti prijavu, no policija u jučerašnjem slučaju još nije utvrdila kojom brzinom je Toni vozio i je li uopće vozio prebrzo.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Na snimci "Star in the car with Toni Cetinski" koja  je objavljena na Jutjubu 16. marta ove godine vidi se kako je brza vožnja tom ulicom itekako moguća. Naime, u snimci koja je napravljena za potrebe zabavne emisije, Toni je provozao voditeljku Rovinjem, ali i Pustom ulicom, u kojoj je nagazio na gas, gde je voditeljka bila prestravljena.

Snimku vožnje kroz Pustu ulicu možete pogledati od 10. minute i 30. sekunde:

- To je ta ulica - uz smijeh je rekao Cetinski svojoj suvozačici stisnuvši gas.  

- To je ta ulica, poznata, uska, vrlo zeznuta, a sve trebate proći u zakazanom roku jer imate prvenstvo škole u tome. Ljudi se boje te ulice - govorio je dok je prolazio njome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading