Bivši muž stao na stranu pevačice: Podržavam Darin izbor, bolje da bude s klincem, nego s matorcem!

Autor:

Zabava

05.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, Dara je sredinom avgusta otputovala na Maldive sa izvesnim Tonijem, sinom uglednog biznismena koji drži restorane širom Italije.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Kesic
Dara i Milan iz srečnih dana

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, bez obzira na zlurade komentare, podržava vezu pevačice sa 23 godine mlađim dečkom.

Njen novi izabranik stariji je od njenog sina svega osam godina, ali to ne smeta njenom bivšem partneru. Milan je, dok se pevačica baškari na moru, sam obeležio devetu godišnjicu smrti njene majke Milice Adžić.

- Mnogo sam je voleo. Milica mi je bila kao druga majka, ona je na moj rođendan umrla. Sam sam bio na godišnjici smrti jer je Dara otputovala na Maldive - kaže Milan za Svet i objašnjava da mu ne smeta novi izabranik bivše žene:

- Ne smeta mi što pišu da je sa 23 godine mlađim dečkom, bolje sa mlađim nego sa matorcem. Želim joj da bude srećna i da uživa, podržavam svaki njen izbor.

Foto: Instagram/printscreen
Dara Bubamara

Inače, Milan je rekao da on čuva sina Kostu dok je pevačica na odmoru, te da mu to nije nimalo teško, već da uživa sa sinom.

- Kostu ja čuvam dok mu je mama na Maldivima. Mi se super slažemo i obožavam da provodim vreme sa njim. Porastao je i imamo o čemu da pričamo. Naravno da mu ispunjavam svaku želju iako moram da napomenem da nije razmažen nimalo.

Podsećamo da je Toni pevačici platio putovanje na Maldive, a svima je bilo jasno da su njih dvoje u vezi kada su on i Dara podelili fotografije s istog mesta na profilima, što je ukazivalo na to da se nalaze na istoj lokaciji. Toni u bogatstvu uživa zahvaljujući ocu, pa skoro svakodnevno putuje na daleke destinacije. Vozi najmodernije automobile, pije skupa pića i jede samo retka jela u ponudi. Izvesni tatin sin očigledno preferira poznate i starije dame, pa je tako pre veze sa Darom bio i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: instagram.com/printscreen
Toni: Dara je živa vatra

Dara je oduševljena putovanjem i skoro svakodnevno objavljuje fotografije i snimke s ovog luksuznog mesta, baš kao i njen dečko. Za naš list Tonijev drug kaže da je on poludeo za pevačicom.

- Toni je odlepio za Darom. Kaže nam ovako: "Brate, nisi svestan koliko je ona luda, živa je vatra." Sviđa mu se i to što je ostvarena žena jer on ne voli, narodski rečeno, balavice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading