ISPLIVALI NOVI SKANDALOZNI DETALJI O DARINOM DEČKU: Evo koliko stvarno ima godina, a i odakle mu OGROMNA LOVA!

Autor:

Zabava

31.08.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirao naciju!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Dara Bubamara

Novi dečko Dare Bubamare, izvesni biznismen Toni, ne prestaje da šokira region. Svima je bilo jasno da su njih dvoje u vezi kada su on i pevačica podelili fotografije na svojim profilima što je ukazivalo na to da se nalaze na istoj lokaciji. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da navodno Toni nema 23 godine, već 20.

Pohađao je privatnu školu koja nije bila nimalo jeftina, a ogromno bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu. Prema saznanjima izvora bliskog sadašnjem dečku Dare Bubamare, njegov otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Samim tim se i Toni iz Šida, gde je živeo, preselio za Italiju kako bi mogao da pomaže ocu.

 

 

 

- Nikada se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu posluje u Italiji i samim tim zarađuje odlično. U poslednje vreme vidim da se stalno hvali skupim stvarima, ali verovatno ga je društvo povuklo ili pevačice sa kojima se viđa. Pretpostavljam da mu imponuje da je u visokom društvu. Pre oko dve godine se preselio u Italiju i sve vreme pomaže ocu – kaže dobro upućen izvor.

Ni Dara ni Toni još uvek nisu zvanično priznali da su zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading