Pevačica zna šta bira: Darin Toni pun ko brod!

Autor:

Zabava

02.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara uplovila je u vezu sa 20-godišnjim Tonijem, naslednikom jednog uticajnog biznismena, a vezu još nije obelodanila iako su ih odale fotografije s njihovog zajedničkog letovanja na Maldivima.

Foto: instagram.com/printscreen
Toni i Dara

Bivši dečko Dušice Jakovljević pre samo dve godine postao je punoletan, a porodično bogatstvo koje poseduje meri se milionima evra, te ne čudi podatak da je pohađao nimalo jeftinu privatnu školu.

U luksuzu i bogatstvu uživa zahvaljujući i radnim navikama, koje je stekao pod uticajem roditelja. Njegov otac vlasnik je restorana širom Italije, pa se Toni iz Šida preselio za Italiju da bi mu pomagao u poslu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony (@rbtony1) on Jun 19, 2020 at 1:36pm PDT

- Dara i Toni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ne žele da forsiraju ljubav koja je u početnim fazama odmah i javno, već suptilno doziraju momente uživanja. Toniju se dopada Darina zrelost, ona je iskrena i dobra žena. Ona ima ludačku pozitivnu energiju koja se njemu jako dopada. Zaštitnički je nastrojen prema njoj i ispunjava joj svaku želju. Pre oko dve godine se preselio u Italiju i sve vreme pomaže ocu, a novac najviše voli da troši na dobar provod i uživanje u svim čulima - izjavio je Tonijev prijatelj.

Dara ostvarila Toniju dečački san

Kako saznajemo, mladom Toniju je Dara godinama bila tiha patnja. Kada je koliko toliko sazreo i oslobodio se, skupio je hrabrosti da kontaktira s njom.

- Toni oduvek voli pevačice i, da kažem, to visoko društvo. Dara mu je, što se kaže, dečački san. Ali vidite "ko čeka, taj dočeka". Odlepio je za njom. Ako ćemo iskreno, ima i za čim da odlepi, Dara je živa vatra - kaže Tonijev prijatelj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Predrag

02.09.2020 15:35

Dara zna da bira!?!? Hahahahahaha Klinac, pun love, rešio da otrsi poznatu ličnost i da se hvali u društvu. A Dara, pošto zbog korone nema posla ni prihode, rešila da uz određenu nadoknadu ispuni klincu vlažne snove i raširi nogice. Stvar je prosta