(VIDEO) Šako Polumenta ekskluzivno za Republiku! Ovo je poruka i opomena kako svi treba da živimo: Pevač otvorio dušu u doba korone i otkrio NEŠTO o čemu je godinama ĆUTAO!

Autor:

Zabava

25.04.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta misli na svoju publiku i u teškim danima!

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Šako Polumenta

Poznate ličnosti u velikom broju se pridržavaju mera koje su propisane zbog borbe sa virusom Kovid-19. Nastupi su otkazani, te su svi muzičari kod kuće, uživaju sa svojim porodicama ili vredno rade u studijima.

Jedan od vrsnih muzičara koji su odlučili da se izoluju i posvete svojoj kreativnosti i stvaranju je i Šako Polumenta.

Folk zvezda izolovan je već mesec i po dana u svom domu na Adi Bojani, sa svojom porodicom, odakle je i poslao poruku čitaocima portala Republika.rs i svima onima koji brinu ili se suočavaju sa kobnim virusom koji je zahvatio čitav svet:

- Nekako se pronalazim u ovom miru, tu sam sa svojim najdražima, sa svojom porodicom. Obnavljam neki mir i svoju energiju, koja mi je trebala svih ovih godina. Možda i ne na ovaj način, ali ne postoji drugačiji način. U svakom slučaju, ovo je poruka ili opomena kako svi treba da živimo i da smo u ovom trenutku svi jedno, da nema razlike u tome, ko smo, šta smo i odakle - rekao je slavni pevač za Republiku.rs, a potom i zapevao za sve svoj kultni hit "Dišem za tebe".

RepublikaFoto: Miomir Milić
Šako Polumenta

Inače, Šako je odlučio da se malo povuče iz javnosti, jer je razočaran stanjem na medijskom nebu, gde danas prednjače kojekakve ličnosti, kojima se daje na značaju, možda i većem od velikih i istaknutih ličnosti koje su godinama gradile svoj put da bi postale ono što su danas.

- Krivo mi je, jer sam dao Srbiji i Crnoj Gori, a i regionu najlepše pesme, a po ceo dan, po medijima sve isti ljudi. Smučilo mi se, pa sam se osamio sa svojom porodicom, da ne gledam tu gadost vise - rekao je otvoreno jedan od najpopularnijih pevača u regionu.

U svakom slučaju, Šako je sada srećan, jer je okružen sa svojom porodicom, a vi u video snimku poslušajte pesmu i poruku koju je pevač ima za sve nas kako bi prebrodili ove teške dane:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading