(VIDEO) Ovako je Stanija na brzinu napustila Ameriku!

Autor:

Zabava

28.03.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević doputovala iz Amerike u Srbiju evakuacionim letom, a sa javnošću je podelila potresnu poruku o tome koliko joj je teško zbog celokupne situacije usled pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Stanija Dobrojević

Njoj je izrečeno 28 dana karantina, a kako je rekla ona je i pre toga 14 dana provela u izolaciji.

Po dolasku u Novi Sad, Stanija je na društvenoj mreži Instagram podelila i snimke koji su nastali noć pre nego što se ona ukrcala na let za Srbiju, a spomenula je i Marka Markovića.

Detaljnije možete pogledati ispod:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konacno u Srbiji! ??? Izreceno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam vec 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini blizi kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta. Bilo je ovo za mene neverovatnih 14 dana neizvesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija SAMO SAM ZELELA DA DODJEM KUCI I BUDEM BLIZU SVOJE PORODICE da zajedno prodjemo sve ovo! Iako cu biti izolovana, konacno sam mirna i srecna sto sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu, citava familija (Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Nemacka... i neko u CG❤️) nekako svi su mi blizu kada sam tu! Ne bih podnela da sam preko okeana u ovim momentima jer samo od pomisli da se nekom nesto desi ne bude mi dobro! Prijavila sam se ambasadi i strpljivo cekala da se organizuje let. Kada sam stigla na aerodrom i videla nase ljude takav naboj emocija! (da sam se sklanjala od ljudi da ne vide da placem! Suze i flashback iz rata kada je vojni helikopter dosao po majku, mene i brata i prevezni smo u Srbiju! ???) Zelim da pohvalim nasu zemlju, svaka cast na organzaciji i merama zastite ???? Psihicki sam se spremala cak i za grupni karantin, medjutim pred let nam je stiglo obavestenje da tamo idu oni koji dalaze iz najzarazenijih zemalja sa crne liste, ostale zemlje idu u kucni karantin 28 dana! Mere su poostrene, i postujte ih. Ja sam u svom stanu sama u karantinu. Sa majkom, bakom dekom se nisam fizicki pozdravila, sa svima sam i dalje na video call predostroznosti radi- cuvajte svoje, pogotovo starije ❤️?? Mi mladji iako zakacimo lakse cemo to prevazici, oni ne! Ovo sam ispisala u dahu onako iz srca za ljude koji me prate i danima pitaju sta je sa mnom...a ja sam cutala sve dok nisam stigla u svoju zemlju jer i sama nisam znala hocu li i kako stici... Volim vas sve i zajedno cemo sve ovo proci! A sad u karantin: knjige, joga, citanje, kuvanje i catovanje sa najmilijima! ???????????????? #OstajteKodKuce #StayHome #LoveYouAll

Објава коју дели Stanija Dobrojević ??‍♀️ (@stanijadobrojevic) дана 26. Мар 2020. у 11:55 PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading