(FOTO) Sofija na WC šolji?! Luka objavio fotografiju svoje devojke dok obavlja nuždu!

Autor:

Zabava

09.02.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih nekoliko meseci Luka Jović uživa na vrhu liste domaćih zavodnika, posebno zbog veze sa manekenkom Sofijom Milošević.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sofijamilo
Sofija i Luka

Iako prilično turbulentna, njima ova veza i te kako prija, a dokaz za to svakako je jedna od poslednjih fudbalerovih objava na Instagramu, koja je plavokosu lepoticu nasmejala do suza. 

Naime, on se našalio jednom od čuvenih fotografija "kakva je kad je upoznaš, a kakva kad ti postane devojka", odnosno opusti se. Na jednoj strani vidi se uredno našminkana devojka koja ispija šoljicu kafe, a na drugoj zgrčena i namrštena, na wc šolji, bez frizure i obavlja nuždu. On je tagovao Sofiju, što je mnoge zaintrigiralo, dok nisu videli njen odgovor. 

Ona je brzo odreagovala pa fotografiju prenela na svoje Instagram priče, i dodala emotikone smeha do suza. Vremenom, Sofija i Luka očito su postali dovoljno bliski da mogu lako da nasmeju jedno drugo i uživaju u tome. 

Foto: instagram.com/lukajovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading