Bolje kopajte kanale: Dženan Lončarević opleo po rijaliti-zvezdama!

Autor:

Zabava

03.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Dženan Lončarević oštro je osudio sve mlade pevače koji se odluče da slavu steknu učešćem u rijaliti-programima. Kako on kao estradni vuk kaže, mnogim svojim mladim kolegama bi savetovao da rade neke fizičke poslove pre nego da se blamiraju po rijalitijima.

RepublikaFoto: instagram.com/dzenan_loncarevic_official
Dženan Lončarević

- Trudim se da nemam nikakvo mišljenje o rijalitijima, ali to je nekada nemoguće. Toliko ih ima da moram da prokomentarišem ulazak mladih pevača u takve šou-programe. Moj savet im je da idu da kopaju kanale i da će se tako brže i bolje proslaviti nego što se tamo glupiraju. Moramo ozbiljno da se zapitamo šta nam deca slušaju, kakve poruke dobijaju iz ovih novih trendi pesama. Takvi likovi nikako ne smeju da im budu uzori, to je katastrofa - bio je iskren Dženan Lončarević na temu izleta rijaliti-zvezda u pevačke vode, ali i promovisanje neafirmisanih pevača na taj način.

Dženan: Takvi likovi nikako ne smeju da budu uzori mladima, to je katastrofa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading