Bio je zvezda 90-tih, preživeo tumor, gubitke svih najmilijih: Evo gde je Minimaksov sin danas i šta radi!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.10.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog voditelja Minimaksa je sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao bend "Sha Ila" koji je bio veoma popularan krajem devedesetih i početkom 2000-ih

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Vladimir Ilić Ila

Međutim, u jednom trenutku se povukao sa muzičke scene, njegov život bio je pun bura i padova, ali je on posle svega ustajao hrabro.

Tvorac hitova “Ah, to mi radi” i “Daj malo tange sestro” nije odustao od repa i hip hopa, ima svoj Jutjub kanal, a u javnosti se ne eksponira preterano. On sam snima svoje spotove, a sve pesme su mu autobiografske. Na scenu se vraća duetom “Sanjar”. Reč je o pesmi koja govori o čudnim snovima u kojima mu dolaze i otac i majka koji znaju da je sin “normalna glava“. A, osim sto se bavi muzikom, Vladimir u svom domu ima posebnu prostoriju u kojoj popravlja telefone, gedžete i ostale stvari koje sakuplja.

RepublikaFoto: twitter.com/otusscops51
Milovan Ilić Minimaks

On je prošle godine govorio o gubicima sa kojima se susreo tokom života.

- Prošlo je 14 godina od kada sa izgubio tatu i mamu, a vreme ne leči ništa, samo je teže i teže. Treba ti neko da ti da savet, a ne novac. Fali ti da sa njima dočekaš rođendan ili Novu godinu, a znaš da to nikada nećeš imati i to boli. Nažalost, izgubio sam mamu, tatu, sestru od ujaka, koja mi je bila kao rođena, pse. Imao sam dosta teške trenutke, operaciju, ali ne žalim se - rekao je reper, koji je inače operisao tumor pljuvačne žlezde.

O svom ocu, čuvenom voditelju je čestio govorio.

- Bio je mnogo dobar, a u ovom svetu moraš da budeš go...o da bi te se sećali. Niko mi se nikada nije javio ako govorimo o estradi. Neki su me čak odje...i kada sam ih pozvao i to me je razočaralo - kaže Ila koji priznaje da je na oca nasledio to što je karakterno teška osoba.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Minimaks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading