Počinje nova sezona popularnih emisija “Nikad nije kasno”, “Zvezde Granda” i “Nećete verovati” na Prvoj!

Autor:

Zabava

21.09.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva televizija kreće ambiciozno u novu sezonu jakim domaćim serijskim sadržajem, ali I najpopularnijim muzičkim šou programima i emisijama koje će nam prikazati svu lepotu običaja naše zemlje. Uveliko teku pripreme za omiljeni šou “Tvoje lice zvuči poznato”, a ovog vikenda kreće nova sezona “Zvezde Granda”, takmičenje veterana “Nikad nije kasno” i emisija o našim običajima “Nećete verovati”.

RepublikaFoto: Promo foto
Zvezde Granda

Članovi žirija Zvezda Granda vratili su se na posao. Zasedaju u istom sastavu, a u svakoj emisiji pridružiće im se po jedan gostujući član, koji će takođe imati ulogu mentora. 

- Ako gostujući član žirija, koji se menja u svakoj emisiji, pritisne taster, kandidat može da bira između njega i nekog od članova stalnog žirija koji je, takođe, pritisnuo taster. Sa druge strane, ako niko od članova stalnog žirija ne pritisne taster, gostujući član žirija može, iako prethodno nije glasao, da se odluči da uzme kandidata u svoje okrilje, odnosno da mu postane mentor. To pravo smo Snežana i ja imali prethodne godine, ali ove smo ga ustupili gostujućim mentorima - kaže Saša Popović. Pored toga, novina je i pravilo crvenih figura. O čemu se tačno radi saznaćete u subotu 21. septembra u 21 sat.

U velikom stilu počelo je i snimanje pete sezone muzičkog šoua Nikad nije kasno“. Novi serijal definitivno će obeležiti pevački talenti, ali I neverovatne životne priče na koje gledaoci neće ostati imuni i koje će ih sigurno dovesti do suza.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikad nije kasno

Da je šou „Nikad nije kasno“ internacionalnog karaktera, dokazalo je interesovanje pevača iz svih krajeva sveta, pa ćemo tako u novom serijalu upoznati takmičare iz Engleske, Austrije i Italije koji su se za ovaj muzički šou prijavili kako bi pred milionskom publikom pokazali svoj pevački talenat, iako ne znaju ni reč srpskog jezika.

Kandidate će u prvoj epizodi, osim predsednika žirija Saše Miloševića Mareta, ocenjivati i poznati glumac Mima Karadžić, kao i pevačica Aleksandra Živojinović.

Zbog različitosti talentovanih ljudi koji su se prijavili za takmičenje, Žika Jakšić odlučio je da uvrsti i druge talente u novu sezonu, pa će osim pevačkih, takmičari pokazati i druge posobnosti. Već u prvoj epizodi predstaviće nam se kanidadat koji svira u češalj, kao i višestruki svetski prvak u guslanju, što ćemo moći da vidimo već u nedelju, 22. septembra u 21 sat.

RepublikaFoto: Promo foto
Gvozden Nikolić

U nedelju u 18.45h na Prvoj startuje I nova sezona još jedne omiljene emisije - „Nećete verovati“. Sudeći po broju gledalaca svrstala se u 10 najgledanijih formata u zemlji na nacionalnom nivou. Ali to nije slučajno, razlog je vrlo jednostavan. - Ovo su priče iz obične Srbije koja postoji i koja se, po ko zna koji put, tvrdim, neizmerno voli - kaže Gvozden, “I narednu sezonu nastavljamo istim tempom, nastavićemo da dokazujemo da je Srbija, bez obzira šta neki pričaju, naša otadžbina koja ima dušu. Mi naravno kao i uvek imamo dokaze za to. Suština je u tome što je svaka priča nikla iz naroda, potekla od običnog čoveka, ljudskih primera kojih u Srbiji ima na pretek - iskren je Gvozden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading