Druže moj, nećemo ponovo zajedno ući u Novu godinu: Rodbina i prijatelji objavljuju umrlice za Grua!

Autor:

Zabava

12.09.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni reper Dalibor Andonov Gru biće sahranjen danas na groblju Orlovača u 14 časova, a njegovi prijatelji i rodbina već se opraštaju od njega i putem umrlica u novinama.

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Svi s eopraštaju od Grua...

Emotivne reči koje su Gruu uputili njegovi bliski prijatelji mnoge su rasplakale, a jedna od umrlica posebno je potresla sve one koji su je videli:

Foto: Prntscreen
Reči koje slamaju srce...

- Druže moj, nažalost nećemo ponovo zajedno ući u Novu godinu, nećemo sarađivati, učiti od tebe kako biti drug i kako praviti vrhunski rep. Tvoja dela ostaju zauvek. Bio si i ostao legenda, nećemo te nikad zaboraviti. Neka te anđeli čuvaju - emotivne su reči jednog od Gruovih prijatelja.

Foto: Prntscreen
Kumovi se opraštaju od njega...

Gru je preminuo 9. septembra tokom vožnje kajta u Zemunu, a uzrok smrti je prelom kičmenog stuba na dva mesta nakon čega je nastupilo utapanje. 

Reper je za sobom ostavio suprugu Danicu i sinove Vuka I Relju, koji su neutešni nakon ovog tragičnog događaja. Povodom njegove smrti juče je održana i komemoracija u čast preminulom Gruu na kojoj su o njegovoj muzici govorile njegove kolege iz branše kao i bliski prijatelji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading