Prijateljstvo puklo zbog dueta sa bosanskom pevačicom: Pejovića i Lukasa posvađala Berovićka!

Autor:

Zabava

06.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više od 20 godina prijateljstvo Ace Lukasa i Ace Pejovića puklo je i to zbog Maje Berović.

Foto: e-stock/KOBRA,ST/V. LUKIĆ
Pejović i Lukas

Kako Srpski telegraf saznaje, bosanska pevačica bila je glavni razlog da Pejović precrta imenjaka sa liste prijatelja i sve to zbog dueta. Naime, dobro obavešteni izvori tvrde kako je Pejović spremio pesmu i dogovorio duet, ali je koncepciju promenio Lukas, koji je ubedio Berovićku da je bolje da snimi s njim.

- Pejović je angažovao Bubu Korelija i Džalu Brata da urade letnji hit za Maju i njega. I kada je dobio pesmu, bio je bukvalno u transu. Nazvao je Maju, obavestio je da imaju letnji hit i dogovorili su se da uđu u studio kroz nekoliko dana, ali je Lukas tada umešao prste. Nazvao je Maju i rekao joj da ima pesmu kao stvorenu za duet i da bi joj bolje bilo da snimi s njim. Bio je toliko uverljiv da je uspeo da ubedi Maju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: printscreen/instagram
Maja Berović

- Maja je zatim javila Pejoviću, na šta je ovaj poludeo. Nazvao ga je odmah i rekao kako nije u redu da mu krade ideje i da se tu ne radi o duetu nego o principu i poštovanju. Lukas mu je tada odbrusio da Berovićka nije njegovo vlasništvo, pa da on određuje s kim će da radi duet, što je Pejovića isteralo iz takta, te mu je spustio slušalicu - završava priču izvor.

U želji da saznamo detalje vezane za ovaj odnos, pozvali smo Lukasa, koji nije bio rad da odgovara direktno na postavljeno pitanje.

- Ja sam u odličnim odnosima sa svim kolegama. Kod nas nema timova, ja nigde ne prelazim i nikom se ne klanjam i zabole me ko je s kim dobar, a ko nije. Ja sam dobar sa svima - rekao je Lukas, ne želeći da komentariše naše navode.

S druge strane, Aco Pejović i Maja Berović nisu odgovarali na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading