Ceca, Lukas, Kovačević i Stanija opčinjeni novim duetom: Svaka vam čast, razvalili ste!

Autor:

Zabava

13.05.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Ceca Ražnatović, Saša Kovačević i Jelena Tomašević objavom na društvenim mrežama izrazili oduševljenje duetom "Na pola" koju je napisao Cobi a koji izvode ljubavnica još uvek zakonitog muža Andreane Čekić, Gabrijele Pejčev i njen kolega Nikola Mićovića, oglasio se i Aca Lukas komentarom:"Bravo, svaka čast!"

RepublikaFoto: Promo foto
Gabrijela i Nikola...

Tom prilikom u takozvanom "postu" na Instagramu označio je svog mladog kolegu Nikolu Mićovića.

Ubrzo potom oglasio se i PR tim Stanije Dobrojević koja na pomenutoj društvenoj mreži ima preko milion pratilaca.

Ona je bivša cimerka Gabrijele Pejčev sa "Farme" a pesmu "Na pola" čula je pred ulazak u "Zadrugu" kada je i zamolila one koji joj održavaju profile da pesmu obavezno objave kada ona ugleda svetlost dana. Gabrijela i Nikola, pre nekoliko dana pesmu su i zvanično promovisali u jednom hotelu. 

RepublikaFoto: Promo foto

Pevački duo svojim prisustvom na promociji, između ostalih, podržali su i modni dizajner Bata Spasojević, pevač i producent Husa Beat Street sa novom devojkom Andreom, pevač Vlada Grujić, Pinkova zvezda Katarina Bojović, pevačica Krulena, buduća kuma na jednom od dva venčanja Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić. Ona je pozirala sa slavljenikovim rođenim bratom Bogdanom i razjasnila mu da je nadimak dobila zbog frizure koja podseća na čuveni filmski lik Kruelu de Vil. Prisutni su bili i pevač i numerolog Stefan Dragojlović, maneken Miloš Mićović i mnogi drugi. Pošto se ovih dana spominje da je Gabrijela nova devojka još uvek zvanično oženjenog Ivana Miladinovića, Gabrijelu su svi prisutni najviše zapitkivali o novoj vezi, ali i o pesmi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading