Ima zanosne obline: Marija Šerifović se pojavila u kupaćem kostimu!

Autor:

Zabava

10.05.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović uglavnom se oblači veoma svedeno, i njena garderoba najčešće se sastoji od pantalona ili farmerki i jednostavnih, klasičnih majica.

Foto: instgram.com/serifovic
Marija Šerifović...

Pop pevačicu je njena publika mogla da vidi u suknji samo na početku karijere, ali je ubrzo u potpunosti izbacila ove komade odeće iz svog garderobera.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ne oblači ženstvenu garderobu...

U kupaćem kostimu skoro da je niko nije video, a sada je sama objavila fotografiju na kojoj se vidi kako joj stoji i ovaj komad odeće.

Naime, Marija je sa svojim prijateljima otišla na odmor sa kog je objavila nekoliko fotografija, a sada i jednu iz bazena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ozbiljni razgovori ?????? #GospodinAleksej i #Mavija

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 10, 2019 at 10:37am PDT

Ona najviše voli da se druži sa jednim dečakom po imenu Aleksej, a ovoga puta uživali su u druženju u bazenu, te je Šerifovićeva pokazala svoje telo u kupaćem kostimu koji ističe njen dekolte. A iako ona nije istakla to što je u sasvim neuobičajenom izdanju, njeni pratioci su odmah počeli da komentarišu, pa je dobila mnogo komplimenata poput: "Juj Maro, kako si zgodna u kostimu tom!", "Mare, vrlo si zgodna", i drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading