Bojana Ristivojević: Vaskrs ću proslaviti sa novim dečkom!

Autor:

Zabava

27.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna voditeljka Hepi televizije Bojana Ristivojević ekskluzivno za Srpski telegraf je otkrila kako proslavlja Vaskrs i kako ovaj praznik izgleda u njenom domu, kao i da ima novog dečka.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Bojana Ristivojević...

- Trudim se da svoju vezu sakrijem od očiju javnosti. Evo, mogu da ti priznam da ću Vaskrs proslaviti sa novim dečkom. On mi je mnogo bitan, lepo nam je i uživam u njegovom društvu. Neću više da otkrivam, da ne ureknem. Ako uskoro bude nešto ozvaničeno, odmah ćeš znati - bila je iskrena voditeljka koja nam je otkrila šta ovaj praznik za nju predstavlja.

- Vaskrs mnogo volim, meni je pored Božića to najomiljeniji dan, svakako zato što je jedan od najvećih srpskih praznika. Otkad znam za sebe, trudimo se da tako velike praznike proslavimo kako dolikuje, u skladu sa našim pravoslavnim običajima - rekla nam je Bojana i otkrila da je veoma pobožna, da redovno posti i da joj je žao što nije uspela da ispoštuje vaskršnji post.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Bojana...

- Vremenom sam stekla te neke nezdrave životne navike u smislu da radim po čitavu noć, a onda se kasno probudim. Zbog moje loše organizacije i manjka vremena, nisam mogla da se pridržavam pravila posta, pa sam zbog toga odustala - iskrena je voditeljka koja nam je otkrila da je veoma vešta u farbanju jaja.

Bojana: Ja sam bila zadužena za farbanje jaja, preko 100 sam ih našarala

- Odmalena ja sam bila zadužena za farbanje jaja zbog tog mog talenta koji imam za slikanje. Nikada nisam kupila ofarbana jaja, uvek sam sve sama radila. Ja sam celom komšiluku šarala jaja, to radim i dan-danas. Verujte da za Vaskrs oslikam preko 100 jaja. I ta jaja delim svim svojim prijateljima, ali ostavljam obavezno čuvarkuću - kaže Ristivojevićka i dodaje šta najčešće oslikava na jajima.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Bojana Ristivojević...

- Kao mala sam najviše volela da oslikavam ikone, to radim i dan-danas. Tako da sam donekle usavršila da brzo slikam tu ikonu Belog anđela, koja se najčešće i vidi na mojim anđelčićima. To mi je omiljena ikona koju radim i najlepše izgleda na jajetu - rekla je Bojana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading