Kiji skinuli pesmu s Jutjuba!

Autor: D.L.

Zabava

16.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar je nedavno doživela neprijatnost kada joj je javljeno da je njen spot za pesmu "Amorova strela" skinut sa Jutjub platforme zbog toga što je prijavljen više puta administratorima.

Foto: youtube.com/FM Play
Skinuli joj spot sa jutjuba... Kija Kockar

Naime, njen spot je sa ovog sajta u potpunosti uklonjen na nekoliko sati, ali se spot vratio nakon intervencije nadležnih.

RepublikaFoto: youtube.com/FM Play
Ostala bez pesme...

- Skinuli su mi pesmu "Amorova strela" na nekoliko sati, a toliko je dobra. Očigledno su mnogi osetili pretnju, ali vraćena je pesma i nema veze, nije poslednja, biće tu još mnogih. Jako je dobro prošla, kritike su pozitivne i sluša se. Na Oskaru popularnosti u Banjaluci na hiljade ljudi je uglas pevalo sa mnom tu pesmu, tako da je to meni dokaz. Pregledi i lajkovi mogu da se kupe, marketing može da se kupi, ali taj osećaj kada svi pevaju sa tobom, to ne može - rekla je Kristina nedavno za jedan srpski portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

16.03.2019 08:44

Meni Kija kao Sunce sija. Ni jedna druga sa estrade ne zrači radošću i pozitivom, koliko svojom pojavom Kija. Kija znači radost. Kija znači sreću. Kija znači kraljica na sceni.

Odgovori 23 4
Đurđe

16.03.2019 09:43

Mnogi zavide Kiji na meteorskom usponu i uspehu. Zato su je bezrazložno prijavljivali da bi joj naštetili. Zaviist nije bolest, ali boli, baš boli zavidnike.

Odgovori 24 3