SAŠA LOBIRA DA NAS JK PREDSTAVLJA NA ESC!

Autor: informer.rs

Zabava

22.08.2017

07:36 >> 08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popović je ljudima sa RTS-a navodno obećao da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na "Evrosong", kao i da je spreman da plati i kotizaciju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Karleuša i Saša Popović

Direktor "Granda" Saša Popović ubeđen je da Jelena Karleuša može dobro da prođe na "Evrosongu", i kako se priča, trenutno u tajnosti pregovara sa RTS-om i navodno je spreman da plati sve troškove Karleušinog odlaska u Lisabon naredne godine.

Svake godine kada se priča o "Pesmi Evrovizije", pomene se i Karleušino ime, ali izgleda da je Popović rešio da odreši kesu i omogući Jeleni konačno odlazak na popularno takmičenje.

- Saša veruje da ima recept za pobedu na ovom takmičenju, a to su: pesma koja lako ulazi u uši, dobra riba koja je pritom skandal majstor i eksplozivan nastup. Sve to ima u Karleuši. Ozbiljno je razgovarao sa Jelenom o tome i predložio joj da finansira njen odlazak na "Evrosong". Ona želi, ali samo pod uslovima koje je iznela: da sama odabere pesmu i osmisli nastup jer ne želi da se blamira. Popović je pristao na to i rekao da će iskeširati autora numere, stiliste, kostimografe, plesače, led ekrane, pirotehniku, lokacije za snimanje spota, sve što bude tražila - tvrdi izvor blizak Popoviću.

Kamen spoticanja bi mogao da bude RTS, koji u ovom slučaju ima poslednju reč, ali Saša Popović i ovde ima nekoliko aduta u rukavu.

Foto: Promo foto
Diva Jelena Karleuša

- On trenutno pregovara sa Javnim servisom. Obećao im je da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na "Evrosong", kao i da je spreman da plati i kotizaciju. Naznačio im je da mogu da očekuju i besplatnu reklamu kroz "Grandove" emisije. "Zvezde Granda" su veoma popularne u dijaspori, što bi moglo da donese i veliki broj glasova - zaključio je sagovornik "Informera".

Da li će se ove priče ostvariti i u stvarnosti, ostaje da se vidi narednih meseci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading