Mihajlova verenica neprestano uz Gocu i Ildu: A evo ko se još ne odvaja od njih!

Autor:

Zabava

20.02.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verenica Mihajla Šaulića, Danijela, svakoga dana dolazi kod buduće svekrve Gordane Šaulić i uz nju je od kako je saznala za smrt svog supruga, legendarnog pevača Šabana Šaulića. Danijela je i danas, kao i prethodnih dana, došla u porodični dom Šaulića, a ovoga puta Goci je donela novine.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Uz Gordanu neprestano ćerka Ilda i snajka Danijela...

U toku jučerašnjeg dana, Danijela je došla sa kesom punom namirnica i uredno se javila okupljenim novinarima, što je učinila i danas. 

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Neprestano uz Gocu i Ildu... Verenica Mihajla Šaulića, Danijela

A malo posle nje, kod Šaulića je došla i Dajana Paunović, kuma Ilde Šaulić koja je već danima uz svoju najbolju drugaricu. Ilda je po svemu sudeći i danas u porodičnoj kući i brine za majku koja je neutešna i koja se juče osećala veoma loše.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Ne ostavlja kumu samu... Dajana uz Ildu
RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Nije joj lako... Ilda Šaulić

Podsećanja radi, Šaban Šaulić preminuo je u nedelju 17. februara u Nemačkoj, kada je na automobil u kom je on bio na mestu suvozača, naletelo vozilo kojim je upravljao turski državljanin bez dozvole i u alkoholisanom stanju. Šaulić je premunuo od posledica pucanja srčane aorte, a obdukcija njegovog tela zakazana je za sutra. Njegov sin Mihajlo, ćerka Sanela i zet Zoran Bata Mirković otputovali su u Nemačku kako bi se pobrinuli za papirologiju, identifikovali telo i dopremili pevača u Srbiju gde će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading