Za njom je Saša Popović bio lud: Ova pevačica je njegova velika ljubav!

Autor: Alo.rs

Zabava

12.02.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Grand produkcije", Saša Popović, 20 godina je u skladnom braku sa Suzanom Jovanović. Ali pre Suzane, Saša je bio u ljubavi sa jednom poznatom pevačicom.

RepublikaFoto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Sada je u skladnom braku sa Suzanom...

Sašina velika ljubav je Zlata Petrović. Na Instagramu se pojavila fotografija iz doba kada su se zabavljali. Zlata je govorila kako je njihova veza bila prepuna strasti, a pozirali su zajedno i za novine. Nakon raskida su ostali u prijateljskim odnosima ali je ipak malo je falilo da se venčaju. 

- Vreme je tako prolazilo, a on me gleda i ne pušta... Na kraju sam morala, a i želela, u toalet i kada sam prolazila pored njega on mi kaže: "Sve u životu imaš, samo ti fali da se prezivaš Popović" - rekla je Zlata u jednom intervjuu.

RepublikaFoto: facebook.com/zlata.petrovic.509
Zlata Petrović...

Zlata i Sašina današnja supruga Suzana su danas bliske prijateljice, a zanimljivo je da im je upravo ona pomogla da se njih dvoje venčaju.

- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - rekla je Suzana svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading