Uhvaćeni na aerodromu: Lukas odveo Sonju na romantično putovanje!

Autor:

Zabava

19.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas uslikan je juče kako izlazi sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", na koji je sleteo sa suprugom Sonjom Vuksanović, sa kojom je proveo nekoliko dana na romantičnom putovanju.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Aca i Sonja obnovili vezu...

Čim su videli pripadnike medija, Aca i Sonja su odlučili da se razdvoje, a potom su se ponašali kao da se ne poznaju.

Lukas se samo smeškao na pitanje gde su on i Sonja bili, a nije želeo da komentariše ni porno-skandal njegove koleginice Jelene Karleuše.

Kako Srpski telegraf saznaje od izvora bliskog pevaču, Lukas i Sonja su odlučili da otputuju kako bi osvežili svoj poljuljani brak.

Aca i Sonja su odlučili da otputuju kako bi osvežili vezu

- Aca i Sonja su otputovali na tajnu lokaciju kako bi razmislili o svojoj budućnosti. Shvatili su da ne mogu jedno bez drugog i, kako stoje stvari, vrlo su blizu potpunog pomirenja - rekao je dobro obavešteni izvor.

Kada smo naknadno pozvali pevača da nam otkrije gde je odveo Sonju na putovanje, on nije želeo da nam otkrije detalje.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Imaju zajedničku ćerku Viktoriju...

- Na sastanku sam! Ne mogu ništa da vam kažem - tajnovit je bio Lukas, koji je potom prekinuo vezu.

Podsećamo, Sonja i Aca su vezu započeli 2008. godine, da bi se dve godine kasnije venčali u crkvi na Bežanijskoj kosi, a 2011. su dobili ćerku Viktoriju. Rastali su se 2018. godine, nakon što je Lukas saznao da ga Sonja vara sa bivšim košarkašem Markom Jarićem, ali se nikada nisu zvanično razveli.

Pre nekoliko dana u javnosti se pojavila informacija da su Lukas i Sonja ponovo zajedno, te da su i novogodišnje i božićne praznike proveli zajedno, kao i da je pevač zaslužan za proširenje Sonjinog modnog biznisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading