Estradni menadžer otkriva: Zbog najveće porno afere Karleušini nastupi skočiće i do 50.000 evra!

Autor:

Zabava

16.01.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle najvećeg seks skandala u regionu cena nastupa Jelene Karleuše dostigla je basnoslovnu cifru.

RepublikaFoto: e-stock agency
Jelena Karleuša...

Prepoznatljiva mala od skandala zapalila je region eksplicitnim fotografijama koje i dalje kolaju internetom, koje su nastale tokom razgovora sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. 

Jedan od poznatijih estradnih menadžera upućenih u šoubiz dešavanja u Srbiji otkriva da bi cena nastupa pop dive sada mogla sada da iznosi i 50.000 evra.

RepublikaFoto: Instagram.com
Ognjen i Jelena...

- Nikada niko u istoriji nije dobio ovoliku medijsku pažnju. Definitivno će biti najtraženija pevačica u zemlji, ali i dijaspori. Naravno, sada zavisi od nje da li će posle skandala koji je pretrpela moći da nastupa i koliko brzo, kao i da li će to želeti. Jedno je sigurno, ako bude želela, moći će da dobro unovči sve što se ovih dana dešava.

On procenjuje da bi Jelenini nastupi mogli da poskupe i 5 puta, s obzirom da je i do sada tražila velike sume za nastupe.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
JK...

Estradni menadžer je otkrio i da se po kuloarima odavno priča da pevačice kojima ne ide posao, pokušavaju da plasiraju skandale ovakve vrste kako bi im porasla cena na tržištu. 

- Kada se desi neki skandal poput ovog, to kako god nama izgledalo poveća popularnost određene pevačice ili pevača - tvrdi naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

16.01.2019 12:55

Kome takva osoba treba?

ZAGOR

17.01.2019 19:01

Jadan si mi ti menedzar ona ne vredi ni pisljivog boba zato sto ne zna pjevati.

Marija

20.01.2019 19:06

Ona se zgadila i Bogu i narodu,i pre ovoga.Ne naturajte je,i ne unistavajte nasu omladinu.Neka se ne vraca iz Kine vise nikada!Ni jedan normalan covek,a ni zena ovo nece podrzati