Ne krije čime se bavi: Maca više nije diskretna!

Autor: Alo.rs

Zabava

04.01.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanska starleta Senada Nurkić alijas Maca Diskrecija više ne krije čime se bavi. Ona se na društvenoj mreži Instagram pohvalila novogodišnjom zaradom od čak 500 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/macadiskrecija91
Maca Diskrecija...

- Dan za tombolu... Šta mogu kad sam najbolja pi**a - napisala je Maca uz fotografije na kojima kao od majke rođena leži u krevetu dok u rukama drži 500 evra u apoenima od 50 i 20 evra.

Da li je Maca, koja se do juče predstavljala kao pevačica i rijaliti zvezda, rešila da konačno obznani od čega „leba jede” ili je pak željna medijske pažnje, ne znamo, tek, činjenično je stanje ono što na slikama vidimo. Gola, u krevetu i sa kešom u rukama uz samopromociju „najbolja sam pi**a”, sasvim izvesno ne poziva na „mir u svetu”.

Foto: instagram.com/nurkic_senada
Ne krije se više...

Maco, ako si već rešila da „iskočiš iz ormara” i nudiš se za određenu svotu, i to putem društvenih mreža, trebalo bi da znaš da je prostitucija krivično delo zbog kojeg se ide u zatvor. A ti si beše već privođena zbog toga?! 

Dobro, Maco, jasno nam je da si neustrašiva i da se ne plašiš zakona, niti posledica. Onda bar skini sufiks iz svog nadimka, jer, složićeš se, više nisi diskretna.

Foto: instagram.com/nurkic_senada
Dobra u svom poslu...

Hapšena 2017.godine

Senada je u maju 2017.godine privedena u stanicu „29. novembar“, gde je zadržana 48 sati, nakon čega je bila prebačena u Centralni zatvor. Pogađate, zbog prostitucije.

- Maca je u više navrata prijavljivana zbog prostitucije, a dokazi su policiji stizali sa više strana. Osim za prostituciju, optužena je i za iznudu novca. Navodno je ucenjivala jednog čoveka da će njegovoj ženi poslati snimke - ispričao je tada izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading