Najšokantniji razvodi poznatih u 2018: Oni nisu mogli da spasu brakove!

Autor:

Zabava

01.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina koja je ostala za nama za neke je bila puna radosti, dok je kod drugih, nažalost, ostavila ružnije uspomene. U 2018. je pored venčanja poznatih ličnosti bilo dosta i raskida i razvoda.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna, Sloba i Kija...

1. Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Razvod o kojem se pričalo i pisalo u protekloj godini je skandalozni završetak romantične i bajkovite priče pop pevačice Nataše Bekvalac i biznismena Luke Lazukića.

Bajka koja se dogodila prošle godine na Ibici gde se par venčao završila se ubrzo nakon Natinog porođaja kada je na svet donela njihovu ćerku Katju, posle čega ju je, prema njenom priznanju, suprug Luka Lazukić fizički zlostavljao. Nataša je tada momentalno podnela zahteve za razvod  braka, a Luka se tada branio pričom da Nataša izmišlja i da je samu sebe povredila. Pevačica je okarakterisana kao žrtva, a Luka kao nasilnik. Suđenje za nasilje u porodici i dalje traje.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Nataša i Luka

2. Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Kako je njihova svadba bila šok za mnoge, o razvodu se mnogo spekulisalo. Pevačica Ane Nikolić i tekstopisac i reper Stefan Đurić Rasta razveli su se u ovoj godini.

Oni su sporazumno stavili tačku na svoj brak i starateljstvo nad zajedničkom ćerkicom Tarom je pripala Ani pod uslovom da je Rasta viđa kada god poželi.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana

3. Kristina Kockar i Slobodan Radanović

Anonimna stujardesa koja se preko noći vinula u zvezde učešćem u rijaliti šou rogramu "Zadruga", tako što je suprug pevač "Pinkovih Zvezda" Slobodan Radanović javno prevario upravo u šou program sa ćerkom Anabele i Gagija Đoganija, Lunom iskoristila je svojh pet minuta i napravila potpuni haos koji je gledala čitava nacija. 

Nakon izlaska iz rijalitija u kom je pobedila, Kija se razvela od Slobe i uplovila u pevačke vode.

Radanović se, takođe, posvetio svojoj karijeri i supružnici su nakon brojnih svađa, suza i tuča, sada u korektnim odnosima. Radanovićeva ljubavnica Luna je ponovo učesnik nove sezone "Zadruge" i prekinula je svaki kontakt sa njim.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija i Sloba

4. Emina Jahović i Mustafa Sandal

Vest koja je odjeklnula kao grom iz vedra neba je svakako razvod pevačice Emine Jahović i turskog pevača Mustafe Sandala.

Na idiličan brak koji je javnost mislila da imaju posle deset godina odlučili su da stave tačku. Mnogo se spekulisalo o tome šta je glavni razlog razlaza ovo dvoje supružnika, da bi se sve na kraju svelo na novac i ljubav koja se ugasila. Oni su se razveli sporazumno i nisu imali nikakvih  nesuglasica prilikom podele imovine.

Pevačica se, kako se pisalo, poprilično oparila nakon ovog razvoda, s obzirom na to da joj je turki pevač ostavio kuću i mnoge druge nekretnine, a njihovi sinovi Jaman i Javuz ostali su da žive s majkom.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina i Mustafa...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

02.01.2019 10:10

Svi su mogli da spasu brakove. Ali se nisu potrudili.