Anabela se oglasila zbog Luninog nervnog sloma: Koliko smo puta obe plakale!

Autor: Alo

Zabava

22.11.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Lune Đogani koja u rijalitiju "Zadruga 2" i dalje veoma pati za pevačem Slobodanom Radanovićem, Anabela Atijas ove godine je odlučila da ne komentariše postupke svoje ćerke u pomenutom šou programu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teško joj je zbog Lune... Anabela Atijas

Međutim, s obzirom na to da je Luna pre dve noći ponovo imala žestok slom živaca zabog dolaska Slobodana Radanovića, Atijasova se oglasila rekavši da je uz svoju ćerku, kao i da je ovo proces koji blogerka mora da prođe:

- Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju i to je OK. Da je kod kuće, niko je ne bi video... Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, velik je to bol... Kolika je i ljubav bila, toliki je i bol sada - izjavila je Anabela koja ni sama nije mogla da zaustavi suze. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Neprestano doziva Slobu... Luna Đogani

Anabela je prokomentarisala i kako bi sada posavetovala Lunu da može da je vidi:

-  Da mogu da je vidim ili čujem, rekla bih joj da je razumem! Ko nije iskreno voleo, ne zna šta je patnja. Nažalost, ume i da boli. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sad prolazi zove odrastanje. Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakog da pogleda u oči. Ponosna sam na nju - izjavila je Atijasova.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ne oseća više ništa prema Luni... Sloba

Podsećanja radi, Luna je tokom Radanovićevog nastupa na žurki u "Zadruzi" bila dobro, sve dok on nije napustio rijaliti kada se ona slomila i u pabu preplakala noć dozivajući ga:

- Slobo, zašto si mi ovo uradio? Vrati se, molim te, vrati mi se, ljubavice, ja bez tebe ne mogu i neću da živim. Ne mogu više da se foliram, da glumim da mi je dobro, a nije. Umreću ovde, kako ne razumeš? Molim te, pomozi mi - jecala je ona i tražila da je puste napolje dok su je tešili Savo Perović i njen brat Adam Đogani.

- Nisam želela da uđem ovamo, morala sam! Ušla sam da izbavim svoju porodicu iz go*ana! Pustite me više svi na miru! Hoću napolje! Hoću kod mog Slobe! On je moja najveća ljubav. Moja najveća i jedina bol. Slobo, zašto si nam ovo uradio? Zašto si me ostavio kao psa?! - govorila je kroz suze. Nakon više od dva sata, brat je uspeo da je smiri i pred zoru ju je odveo da legne

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Di

22.11.2018 17:17

A dok je zakonita zena plakala i patila ti si joj se smijala i aplaudirala na glumi.Sramota da ovu zenu neko pita za misljenje.Jadna Svalerka sad pati sto je ostavljena pa trebamo da se smilujemo.Fuj