STIŽU KIŠA I OLUJNI VETAR! Spremite se - potpuni vremenski preokret!

Autor:

Vesti

24.02.2024

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura iznosiće od 5 do 13, a najviša dnevna od 13 do 19 stepeni.

STIŽU KIŠA I OLUJNI VETAR! Spremite se - potpuni vremenski preokret!

Foto: Shutterstock

Kiša i vetar

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, mestimično sa slabom kišom i s najvišom dnevnom temperaturom od od 13 do 19 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab i umeren, povremeno i jak južni i jugozapadni, u košavskom području jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata i u planinskim predelima dostizati i udare olujne jačine. 

Jutarnja temperatura iznosiće od 5 do 13, a najviša dnevna od 13 do 19 stepeni.

I u Beogradu danas umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, povremeno sa slabom kišom. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura u glavnom gradu iznosiće oko 13, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 2. marta, zadržava se umereno do potpuno oblačno i toplo vreme za ovaj period godine, u većini mesta od 15 do 20 stepeni i vetrovito sa slabim i umerenim južnim i jugoistočnim vetrom, a u košavskom području i planinskim predelima povremeno i sa udarima olujne jačine. 

U nedelju mestimično sa slabom kišom, dok će početkom sledeće sedmice kiša biti retka pojava. 

Od četvrtka pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom. 

Najava RHMZ

- I sutra i početkom sledeće sedmice zadržaće se umereno do potpuno oblačno i toplo vreme za ovaj period godine, u većini mesta od 15 do 20 °C, sutra mestimično sa slabom kišom koja će početkom sledeće sedmice biti retka pojava.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading