URNEBESNO! Čuveni novinar se NAŠALIO SA JOKIĆEM! Nikola mu je odgovorio, i to USRED MEČA?!

Autor:

Sport

24.02.2024

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su zapazile ovu komičnu situaciju.

URNEBESNO! Čuveni novinar se NAŠALIO SA JOKIĆEM! Nikola mu je odgovorio, i to USRED MEČA?!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Portlanda

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno igraju sa Portland Trejl Blejzersima na gostujućem terenu i trenutno vode rezultatom 63:48. 

Nikola Jokić igra još jednu izvanrednu partiju, te ide ka novom tripl-dabl učinku, s obzirom da za sada ima 13 poena, 11 skokova i sedam asistencija. 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Ipak, pored meča, oči javnosti je privukla zanimljiva situacija na društvenim mrežama. Naime, gorostasni Somborac je poznat po svojoj efikasnosti i pametnom izboru šuteva. Iako neretko predvodi svoj tim poenterski, te zato je prinuđen da ponekad uzima neke izrazito teške šuteve, Nikola retko promašuje što dodatno svedoči o njegovoj veličini.

O Somborčevoj abnormalnoj ekifasnosti često se govori u košarkaškim krugovima, a imajući u vidu da na prošlom meču nije promašio nijednom (10/10 protiv Vizardsa), te da je i ovaj susret otvorio sa 4 pogođena šuta, čuveni novinar Harison Vind se našalio preko svog profila na društvenoj mreži "X" napisavši: 

- Šta ako Nikola Jokić nikada više ne promaši šut?

 

 

Mnogi njegovi pratioci reagovali su sa osmehom, ali Nikola je ubrzo rešio da demantuje svog velikog navijača, i tako mu indirektno odgovori na pitanje, promašivši jedan od svojih pokušaja sredinom drugog kvartala. Na kraju prvog poluvremena imao je "čak" dva. 

Koliko je Jokić efikasan igrač, svedoče i komentari u toku emisije na poluvremenu, kada su prisutni u studiju u šaljivom tonu ostali zapitani šta nije u redu sa Nikolom, kada je promašio dva pokušaja.

Teško da će večeras pobeda Denvera biti ugrožena, tako da će novim trijumfom, nagetsi osigurati četvrtu poziciju na Zapadu, 38. uspehom u sezoni. Njihovom večerašnjem protivniku ne znači preterano, s obzirom da su trejdovali svog najboljeg igrača Dejmijana Lilarda u Bakse, i tako najavili period tzv. "tenkovanja". Portland je trenutno 14 ekipa Zapadne konferencije sa 15 pobeda.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading