ALVEŠOVA ŽENA SLUČAJNO POKAZALA PISMO OSUĐENOG SILOVATELJA! Patetika TEŠKO da će ga SPASITI!

Autor:

Sport

24.02.2024

04:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda katalonskog kluba očajnički pokušava da se pomiri sa svojom nekadašnjom partnerkom.

ALVEŠOVA ŽENA SLUČAJNO POKAZALA PISMO OSUĐENOG SILOVATELJA! Patetika TEŠKO da će ga SPASITI!

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

Brazilski fudbaler Dani Alveš, koji je nedavno osuđen na četiri i po godine zatvora zbog seksualnog napada na ženu u toaletu noćnog kluba u Barseloni, sigurno je ostao zapanjen kada je pismo napisano za njegovu bivšu suprugu Joanu Sanc, došlo u kontakt sa očima šire javnosti.  

Naime, upravo je njegova žena nesmotreno podelila sadržaj, da bi ga odmah zatim obrisala sa društvenih mreža.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Joana Sanc

U pismu, Alveš moli za oproštaj i izražava zahvalnost bivšoj partnerki na njenoj snazi tokom skandala, prema pisanju "Voga". On takođe izražava svoju ljubav prema Sanz i hvali njenu snagu tokom cele situacije.

- Ono što nastavljam da sanjam si ti, svakog dana. Želim da prođem sve puteve sa tobom. Nisam bio sa pogrešnom ženom. Ne prođe nijedan dan, niti jedan trenutak, niti jedan plan, u kome ti nisi, Molim se svakog dana da će doći dan kada ću moći da te ponovo gledam kako se budiš. Nostalgija nije u tome što nisi u mogućnosti da nešto radiš odmah,Gde god, kada god i šta god, ali ti ćeš uvek biti uz mene. Čudna osećanja doživljavam. Volim te - napisao je Alveš, koji po svom izgledu ne predstavlja nekoga ko šalje ovoliko patetična pisma.  

Republika

Foto: instagram.com/joanasans

Dani Alveš i Joana Sanc

Izveštaji iz Španije sugerišu da bi Alveš mogao biti oslobođen već 20. jula, nakon što odsluži trećinu svoje kazne. Postoji mogućnost da bude pušten da radi ili se bavi drugim aktivnostima tokom dana, uz povratak u zatvor noću, u skladu sa španskim zakonom. Takođe se spekuliše o mogućnosti da zatvorsku kaznu zameni proterivanjem u Brazil, ali takav zahtev može biti podnet tek nakon odluke drugostepenog suda, što zavisi od uspešne žalbe koju bi Alves mogao podneti.


Dani Alveš je imao uspešnu karijeru, igrajući za velike klubove poput Barselone, Sevilje, Juventusa, PSG-a i Sao Paula. On je takođe ušao u istoriju kao najstariji igrač koji je predstavljao Brazil na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru.

Nakon šokantnih vesti o njegovoj osudi, javnost i navijači ostaju u neizvesnosti oko daljih koraka koje će Alves preduzeti kako bi se suočio sa situacijom u kojoj se našao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading