ISPOVEST DANIJA ALVEŠA NA SUĐENJU: Trljala je svoje intimne delove o moje, oralno me zadovoljia, pa sam ejakulirao po njoj! Posle svega sam otišao kod svoje žene u krevet

Autor: P. Z.

Sport

08.02.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac se suočava sa optužbama za silovanje.

ISPOVEST DANIJA ALVEŠA NA SUĐENJU: Trljala je svoje intimne delove o moje, oralno me zadovoljia, pa sam ejakulirao po njoj! Posle svega sam otišao kod svoje žene u krevet

Foto: Twitter/Printscreen/ESPN

Dani Alveš

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alveš (40) optužen je za silovanje 23-godišnje devojke, a sada je na suđenju izneo svoju odbranu.

Podsetimo, nekadašnji as Barselone je navodno 30. decembra 2022. godine napao ženu u noćnom klubu i prisilio je na odnose, a sada je on ispričao svoju stranu priče.

- Tog dana otišao sam sa prijateljima na ručak. Došli smo oko 14.30, dugo se nismo videli. Popili smo pet flaša vina i flašu viskija. Ja sam popio flašu i po vina i nekoliko čaša viskija. Kada smo napustili restoran otišli smo u Nubu i imali smo runde džina i tonika. Otišli smo tamo autom, vozio je Bruno jer ja nisam mogao zbog alkohola - započeo je Alveš.

Brazilac je nastavio u dahu.

- Iz Nube smo otišli u "Sutton" klub. Došli smo tamo oko 2.30 ujutru, ispratili su me do stola broj šest. Jedino tu je bio toalet. Bio sam čest gost kluba i uzimao sam taj sto kad god je bio dostupan. Počeli smo da pijemo i igramo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

Tada se situacija zakuvala.

Prvo su nam prišle dve devojke i počele su da igraju sa nama. Zatim su pozvale još tri cure, devojku koja me optužuje i njene prijateljice. Uopšte im nije bilo neugodno. Razgovarali smo uz poštovanje, uveren sam da su znale ko sam.

Napominje da nije prvi počao.

Plesali smo, pričali, brzo smo se zbližili. Sve mi je bila prisnija. Trljala je svoje intimne delove od moje. To je bio tipičan disko ples, malo perverzan. Ona je ta koja je počela da dira moje intimne delove - tvrdi Alveš, pa dodaje:

- Nakon plesa nisam insistirao da dođe u toalet. Odmah je pristala. Rekao sam joj da idem tamo, čekao sam prilično dugo i već sam mislio da neće doći i da to ne želi. Krenuo sam da izađem, a ona se pojavila na vratima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

Objasnio je potom šta se dogodilo u toaletu.

Klekla je na kolena i počela oralno da me zadovoljava. Skinuo sam pantalone i seo na WC šolju. Oralni s*ks je bilo sve što je uradila, a onda je pred kraj sela na moje noge i ja sam ejakulirao na njeno telo.

Nastavio je u suzama.

Nisam je udario, nisam je bacio na pod jer nisam nasilan čovek. Nije mi rekla da ne želi s*ks. Nijednog momenta mi nije signalizirala da ne želi ništa sa mnom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Dani Alveš

Otkrio je šta se desilo nakon toga.

Kada smo napustili klub, bio sam previše pijan, otiša sam kući i legao pored žene koja je već spavala. Ovo nisam odmah rekao jer sam mislio da bi mogla da mi oprosti.

Na kraju se slomio.

Vest da me terete za silovanje sam saznao iz medija. Svet mi se srušio. Uništili su me potpuno, svi računi su mi blokirani, kao i svi ugovori koje sam imao - poručio je Alveš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading