SILOVAO SESTRU I NAPRAVIO JOJ DETE, PA SE VRATIO DA ŽIVI SA NJOM! Užas u Požarevcu!

Autor:

Hronika

08.02.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u porodičnu kuću nakon odslužene kazne

SILOVAO SESTRU I NAPRAVIO JOJ DETE, PA SE VRATIO DA ŽIVI SA NJOM! Užas u Požarevcu!

Foto: Shutterstock

A.K. (28) iz okoline Požarevca nedavno se vratio u porodičnu kuću nakon što je odslužio kaznu u popravnom domu. On je boravio u ovom domu zbog krivičnog dela koje je počinio 2015. godine, kada je silovao svoju tada maloletnu sestru (13) i rezultat tog zlostavljanja bio je dolazak deteta na svet.

Vaspitna mera umesto zatvora

Iako je A.K. u vreme izvršenja krivičnog dela imao 19 godina, sud mu je izrekao vaspitnu meru umesto kazne zatvora, s obzirom da je tada bio maloletnik i da su veštaci utvrdili da je na mentalnom nivou šesnaestogodišnjaka. Ovo je izazvalo kontroverze i rasprave u javnosti.


Povratak u porodičnu kuću

Po izlasku iz popravnog doma, A.K. se vratio u porodičnu kuću gde je nakon razgovora sa roditeljima dobio dozvolu da nastavi da živi sa njima, kao i sa svojom sestrom koja je rodila dete.


Ovo kontroverzno i emotivno opterećujuće pitanje izazvalo je različite reakcije u javnosti, a posebno je istaknuto pitanje prava žrtve u ovakvim situacijama. Takođe, postavlja se pitanje adekvatnosti pravnog sistema u tretiranju sličnih slučajeva.

Povratak A.K. u porodičnu kuću doneo je sa sobom novu dinamiku porodičnog života. Ovaj događaj sigurno će uticati na odnose unutar porodice i izazvati dodatne izazove kako za A.K. tako i za članove njegove porodice.

Iako su detalji ovog slučaja izazvali brojne reakcije, važno je istaći da se pravna pitanja i prava žrtava moraju tretirati sa posebnom pažnjom i ozbiljnošću kako bi se osigurala pravičnost i zaštita u sličnim situacijama.

- Po izlasku iz Doma A.K. je nastavio život sa roditeljima. Imao je razgovor sa ocem, koji i dalje sumnja da mu je sin silovao ćerko pa je ona rodila dete. Zbog toga su preduzete radnje tipa nadzora a i kontrola da se nešto nepredviđeno ne bi ponovo dogodilo.  A.K. se inaće po povratku smirio i počeo je da radi – rekao je izvor za Informer

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading