VELIKO HAPŠENJE U NIŠU! Kod tinejdžera (18) zaplenjena velika količina narkotika i pronađena vagica za merenje.

Autor:

Hronika

07.02.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen tinejdžer sa većom količinom marihuane

VELIKO HAPŠENJE U NIŠU! Kod tinejdžera (18) zaplenjena velika količina narkotika i pronađena vagica za merenje.

Foto: Shutterstock

U Nišu je nedavno došlo do hapšenja 18-godišnjeg M. R. kada je policija kod njega pronašla veću količinu marihuane i vagicu za precizno merenje. Ovo hapšenje je izazvalo pažnju javnosti i podstaklo raspravu o problemu zloupotrebe opojnih droga među mladima.

Sumnja na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, sproveli su hapšenje M. R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Ovaj slučaj baca svetlo na problem zloupotrebe opojnih droga među maloletnicima i podseća nas na važnost borbe protiv ove ozbiljne društvene pojave.


"Policija je u jednoj zgradi u izgradnji pronašla 10 paketa sa oko 735 grama materije za koju se sumnja da je marihuana i vagicu za precizno merenje koje je M. R., kako se sumnja, tu skrivao.  Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji." saopštila je policija. 

Foto: MUP Srbije

Droga

Prevencija zloupotrebe opojnih droga među mladima

Zloupotreba opojnih droga među tinejdžerima je zabrinjavajući problem sa kojim se društvo suočava. Važno je uložiti napore u prevenciju ovakvih slučajeva i pružiti mladima adekvatnu podršku i edukaciju o štetnim posledicama konzumiranja opojnih droga. Ovaj slučaj nas podseća da je prevencija od presudnog značaja za očuvanje zdravlja i bezbednosti mladih ljudi.

Hapšenje tinejdžera M. R. u Nišu zbog posedovanja veće količine marihuane je još jedan podsetnik na ozbiljnost problema zloupotrebe opojnih droga među mladima. Ovo nas takođe podseća na važnost kontinuirane borbe protiv ovakvih pojava i ulaganja u prevenciju i edukaciju mladih ljudi o štetnim posledicama zloupotrebe opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading