DETONACIJA U BARSELONI! Otkriveno ko će ZAMENITI Ćavija na kraju SEZONE!

Autor:

Sport

07.02.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice seda na klupu Katalonaca.

DETONACIJA U BARSELONI! Otkriveno ko će ZAMENITI Ćavija na kraju SEZONE!

Foto: Tanjug/AP

Ćavin Ernandez

Posle odluke Ćavija da napusti klupu Barselone na leto, čelnici kluba sa Kamp Noua su krenuli u potragu za novim trenerom. Prema informacijama italijanskog novinara Fabricija Romana, prvi pik Katalonaca je nemački stručnjak Hansi Flik, bivši selektor nemačke reprezentacije i bivši trener Bajerna.

Naime, kako prenosi Romano, već su počeli pregovori između Flika i Barselone, te su dve strane veoma blizu postizanja dogovora.


Spektakularna ponuda za Jirgena Klopa

Među kandidatima za mesto trenera Barselone bio je i Jirgen Klop, koji je nedavno najavio da će na kraju sezone napustiti Liverpul. Ova vest je izazvala spekulacije da bi Klop mogao da preuzme kormilo Katalonaca, međutim, iskusni menadžer je demantovao takve glasine.
 

 

 

Reakcije navijača


Ova odluka čelnika Barselone izazvala je različite reakcije među navijačima. Dok jedni podržavaju izbor Hansija Flika kao novog trenera, drugi su izrazili žaljenje što Jirgen Klop neće preuzeti ovu ulogu. Ipak, većina se slaže da je potrebno dati podršku novom treneru i veruju da će on doneti uspeh klubu.

Uloga novog trenera

Novi trener će imati izazovnu ulogu da preuzme tim od Ćavija, koji je ostavio značajan pečat tokom svog mandata. Očekuje se da će novi trener doneti svežu energiju i nove ideje u tim, te da će uspeti da vrati Barselonu na vrhunski nivo takmičenja.

Očekuje se da će uskoro biti objavljeno zvanično saopštenje o novom treneru Barselone, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju da vide ko će preuzeti klupu ovog prestižnog kluba. Svi se nadaju da će novi trener doneti uspeh i da će klub nastaviti da se takmiči na najvišem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading