KOŠARKAŠ NAHVATAO ŽENU NA GOMILI SA FUDBALEROM: "Slučaj Bjelica" dobro poznat IGRAČU PARTIZANA

Autor:

Sport

07.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tada se nagađalo da je razlog za razvod braka, uz neverstvo, bila i trudnoća sa budućim fudbalerom Crvene zvezde.

KOŠARKAŠ NAHVATAO ŽENU NA GOMILI SA FUDBALEROM: "Slučaj Bjelica" dobro poznat IGRAČU PARTIZANA

Foto: Starsport, Shutterstock

Nemanja Bjelica navodno je, bar tako tvrdi Nikola Petković, prevario svoju ženu Mirjanu sa njihovom kumom i njenom najboljom drugaricom Majom Lešić, inače suprugom košarkaša Save Lešića. Prema tvrdnjama bivšeg fudbalera Zvezde, koje je izneo posle saslušanja u policiji zbog Bjeličine prijave da ga je u igraonici pred decom napao makazama i brutalno mu pretio, Nemanja je činio preljubu i to je, kako on smatra, razlog košarkaševog nezadovoljstva a ne, kako je spekulisano, to što je navodno Petković imao nešto sa Mirjanom Bjelicom. Kako je fudbaler naveo, afera između Bjelice i njegove kume otkrivena je tokom zajedničkog letovanja kada ih je njen suprug "uhvatio na gomili".

Foto: instagram

Nemanja i Mirjana Bjelica

Da li je ljubavni četvorougao postojao i da li je i dalje aktuelan svi njegovi akteri vešto kriju, ali sportskoj javnosti u Srbiji ovo nije prvi put da čita o preljubi supružnika u kojoj su upleteni košarkaši i fudbaleri. Naime, pre više od jedne decenije, košarkaš Partizana Danilo Anđušić, kako se tada pisalo, je zatekao u prevari svoju prvu suprugu Jelenu Jovanović i to sa tadašnjim fudbalerom Sampdorije a posle i Crvene zvezde Nenadom Krstičićem. Oni su se 2014. razveli posle dve godine braka, a da je tu stvarno bilo nečega potvrđuje to što su se Jelena i Nenad venčali te godine. Ubrzo po tom razvodu je otkriveno da je Jelena u drugom stanju sa Krstičićem, pa je sve dobilo i potvrdu. Čak ni sadašnja gospođa Krstičić nije demantovala priču, ali je nastojala da je ublaži.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Danilo Anđušić

- Jedino što nas je povredilo, odnosno više mene kao ženu, jeste što se u medijima moja trudnoća navodila kao posledica prevare, što je bilo vrlo ružno iskustvo. O mom bivšem suprugu nikada neću davati komentare u javnosti, kao što ne bih govorila o razlozima našeg razvoda. Nama najbliži ljudi znaju istinu o svemu, tako da prošlost u svakom slučaju treba da ostane upravo to - rekla je tada Jelena Krstičić, dok je Danilo ubrzo našao sreću sa strelkinjom Ivanom Maksimović.

 

 

Ovakvih afera ima i u svetu a najpoznatije su se desili u Engleskoj među fudbalerima velikana iz Premijer lige. Velika prašina podigla se na Stamford bridžu kada je kapiten Čelsija Džon Teri umešao je prste u brak klupskog kolege Vejna Bridža. Terijeva afera sa gospođom Vanesom Peronsel bila je kratkog daha.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vejn Bridž i Džon Teri

Korak dalje otišao je legendarni Velšanin Rajan Gigs, slavni igrač Mančester junajteda. On je imao aferu sa Natašom, ženom rođenog brata. Čuveni fudbaler osam godina je varao suprugu Stejsi.
Devojka Karolin Lilijen je bila povod za sukom između Tiboa Kurtoe i Kevina De Brujnea dok su bili saigrači u Čelsiju. U to vreme devojka De Brujnea je saznala da je dečko vara, pa je rešila da mu se osveti i to sa kolegom iz reprezentacije Belgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pedja*

07.02.2024 15:46

Kupleraj.