DVE GODINE OD UBISTVA: ŠOKANTNA ISPOVEST JELENINE SESTRE

Autor:

Vesti

02.04.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tačno dve godine Srbiju je uznemirila vest o nestanku pevačice Jelene Marjanović. Dan kasnije ona je pronađena mrtva u kanalu u Borči, a njen suprug Zoran uhapšen je i pritvoren zbog sumnje da ju je ubio dok je džogirala nasipom. Ipak, u emotivnoj ispovesti za Srpski telegraf Jelenina sestra Teodora Krsmanović kaže da je svima jasno da Jelena nije ubijena na nasipu, te da neće odustati od borbe da se otkrije puna istina, a svi krivci budu kažnjeni!

RepublikaFoto: Privatna arhina
Teodora i Jelena

I dalje enigma

- Otkad je Jelena ubijena, najveća enigma mi je zapravo ko bi i zašto oduzeo jedan tako nevin i čist život. Ništa se nije promenilo ni posle dve godine. Jelenino ubistvo je i dalje za mene velika misterija. Mislim da je svima i više nego jasno da se događaj nije desio na nasipu - kaže Teodora, koja je u želji da se otkrije puna istina o ovom zločinu sa porodicom angažovala Centar za forenzička ispitivanja iz Novog Sada.

Bila sam ljuta na Jelenu zato što nije želela da se posveti malo sebi, već je trpela veliki pritisak ukućana

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Da je Jelena ubijena na drugom mestu, pa bačena u kanal, više puta je izneo sumnje upravo direktor centra Nenad Šipka, koji tvrdi da ako tužilaštvo i dalje bude insistiralo na tome da se ubistvo desilo na nasipu, ne vidi drugi ishod suđenja nego oslobađajuću presudu za Zorana. Na pitanje da li bi joj to smetalo, Teodora odgovara:

- Porodica Krsmanović nijednog trenutka za ubistvo nije okrivila nikoga lično. Mi samo želimo da pravda bude zadovoljena i da krivac dobije odgovarajuću kaznu. Ma ko to bio - kaže ona.

Nakon što je Zoran uhapšen, Teodora je na saslušanju u tužilaštvu ispričala da se Jelena žalila da je trpela psihičko maltretiranje u kući Marjanovića, te da su se jednom prilikom posvađale zbog toga.

- Ja sam bila ljuta na nju zato što nije želela da se posveti malo sebi, već je trpela veliki pritisak ukućana i nosila veliki teret na leđima - otkriva Teodora, na koju je smrt veoma bliske sestre ostavila veliki trag.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Ubistvo me promenilo

- Ne samo na mene, Jelenina smrt ostavila je trag na celu porodicu Krsmanović. Njena smrt me je promenila. Ceo život ću biti bez podrške osobe koja mi je jako značila u životu. Najviše mi nedostaju njeni sestrinski saveti. Nikada neću moći da nadomestim to što Jece više nema - kaže ona.

Hronologija
2. APRIL 2016. nestala Jelena
3. APRIL 2016. pevačicino izmasakrirano telo pronađeno u kanalu
3. APRIL 2016. suprug Zoran priveden na saslušanje
15. SEPTEMBAR 2017. Marjanović uhapšen zbog ubistva
16. OKTOBAR 2017. počelo saslušanje svedoka u tužilaštvu
9. FEBRUAR 2018. tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Zorana
20. MART 2018. sud vratio optužnicu na dopunu istrage

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading