KEJT IMALA LJUBAVNIKA? NAPRAVIO JOJ DETE, PA SUMNJIVO STRADAO! Ceo svet se pita gde je nestala britanska princeza?

Autor: M. J. - E. S. T.

Vesti

21.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruže glasine da je princ Vilijam saznao za njenu vezu sa Tomasom Kingstonom, pa ju je pretukao, zbog čega je završila u bolnici

KEJT IMALA LJUBAVNIKA? NAPRAVIO JOJ DETE, PA SUMNJIVO STRADAO! Ceo svet se pita gde je nestala britanska princeza?

Foto: AP Prince Of Wales, AP Victoria Jones, AP Scott Garfitt, AP Kin Cheung

Misteriozni nestanak princeze Kejt Midlton, koja se poslednji put u javnosti pojavila 24. decembra prošle godine, ne prestaje da intrigira svet i stvara najfantastičnije teorije zavere. Uprkos svemu, Bakingemska palata ne odstupa od prvobitnog saopštenja: princeza će se pojaviti kada se potpuno oporavi, posle Uskrsa.


PIŠTOLJ PORED TELA


Dobar deo javnosti izgubio je poverenje u britanski dvor kad je reč o zdravstvenom stanju buduće kraljice, a mutne i nejasne fotografije, sumnjive i dorađivane, svakako nisu dovoljne da se strasti smire.
Da li je uopšte živa ili je doživela sudbinu princeze Dajane, stradale pod sumnjivim okolnostima? Da li Vilijam ima ljubavnicu, pa je lepa Kejt, kojoj je posle tolikih godina varanja pukao film, rešila da napusti i njega i palatu? Ali postoji još jedna, dosad najluđa, teorija zavere - da je zapravo ona ta koja je imala ljubavnika, čak i da je s njim ostala u drugom stanju!


Navodno, dok se ona oporavljala posle tajanstvene operacije, Veliku Britaniju je 27. februara potresla vest da je Tomas Kingston, muž ledi Gabrijele Vindzor, unuke vojvode od Kenta, pronađen mrtav. U izveštaju piše da je uzrok smrti samoubistvo: pronađen je s fatalnom povredom glave, a pored tela je bio pištolj.


BIO I SA PIPOM


Smrt pod čudnim okolnostima dovoljna je za nastanak još jedne neverovatne priče. Naime, Britanci bruje da je Vilijam saznao da je Kejt imala aferu sa Kingstonom i da ju je toliko pretukao da je završila u bolnici, na rekonstruktivnoj hirurgiji. Otud situacija zvana "hitna operacija abdomena".


- I baš u trenucima dok je ona negde skrivena od sveta, Tomas izvršava samoubistvo. Ili je bar tako trebalo da izgleda... Sahrana je održana u krugu porodice, a od muža svoje rođake oprostio se i Vilijam - pisalo se po društvenim mrežama.
Ono što celoj priči daje čudan ton jeste to što se Tomas 2011. zabavljao sa Pipom Midlton, Kejtinom mlađom sestrom, a navodno i s bivšom devojkom princa Vilijama.


I Vilijam imao ljubavnicu: Varao princezu dok je bila trudna


S druge strane, uveliko kruži i teorija o ljubavnici princa Vilijama Sari Rouz Hanburi, markizi od Čolmondelija. Navodno, ona je u kolima s Vilijamom, a ne Kejt, na fotografiji koja je nastala posle operacije.


Markiza za koju se šuška da je dugogodišnja Vilijamova ljubavnica bila je udata za Dejvida Roksevidža, bliskog kraljevskoj porodici. Posle deset godina braka i troje dece razvela se od 23 godine starijeg markiza, baš kad je počelo da se šuška o vezi s princom.
Tada su zajedno fotografisani na jednoj zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio neveran supruzi tokom njene treće trudnoće, a Kejt je zbog toga navodno zamolila Vilijama da ukloni Rouz iz kruga bliskih prijatelja.
Teoretičari zavere podsećaju da je i Dajana "sklonjena" da bi sadašnji kralj Čarls mogao da se oženi ljubavnicom Kamilom Parker.


Princ drži detalje u tajnosti


Izvori iz palate rekli su za portal Pejdž siks da je Vilijam taj koji se zalagao da se detalji o Kejt drže u tajnosti.
- On je opravdano zabrinut jer se prave paralele sa slučajem njegove majke Dajane. To je ono što ga proganja i zato smatra da javnost ne bi trebalo da zna previše - rekao je insajder iz kraljevske palate.


Skandal zbog fotošopa


Dodatnu dozu sumnje u ceo slučaj uneo je i skandal s fotošopiranom slikom princeze s decom snimljenom navodno 8. marta, a objavljenom na kraljevskim nalozima. Naime, mnogima nije promaklo da Kejt na slici nema burmu, pa su izneli tezu da je fotografija nastala još prošle godine.
Strasti nije smirilo ni to što je Kejt kasnije priznala da je eksperimentisala s fotomontažom, pošto su teoretičari zavere posumnjali da ona uopšte stoji iza ovog izvinjenja.


Sličnosti dve princeze - naklonost naroda


Princeza Dajana bila je poznata kao princeza naroda i kraljica srca. Njena popularnost u narodu bila je upravo ono što ju je izdvajalo od drugih članova kraljevske porodice, a posle nje to je uspela jedino Kejt Midlton. Izuzetna dama, Dajana je imala tu moć da veoma vešto komunicira s medijima, a i s narodom, koji je nikada nije prežalio. To isto odlikuje i Kejt Midlton, odakle i zabrinutost za njeno nepojavljivanje od Božića


- modni stil


Nekada princezu Dajanu, danas Kejt Midlton, karakteriše izuzetan modni stil. Kod obe on podrazumeva poštovanje protokola kraljevske porodice i suptilno prikazivanje elegancije žene. Odmerenost i prefinjenost, čija je gospodarica danas Kejt Midlton. Kejt je često baš kroz odeću evocirala uspomenu na kraljicu Dajanu, a u plavoj haljini na bele tufne izašla je iz porodilišta s prvim detetom poput Ledi Di nekada


- odnos sa decom


Zaštitnički stav prema deci i primena tradicionalnih metoda vaspitanja su ono što takođe povezuje Kejt i Dajanu. Istovremeno, obe ignorišu strogi kraljevski protokol i ne plaše se da pokažu naklonost prema svojoj deci. Princeza od Velsa nije propuštala priliku da sa suprugom Vilijamom oživi uspomenu na princezu Dajanu baš kroz odnos s decom. Tako je i drugo dete Kejt Midlton i princa Čarlsa nazvano po Dajani - Šarlot Elizabet Dajana. Devojčica je krštena u istoj crkvi kao i princeza Dajana, a bračni par je isticao da deci rado priča o njihovoj baki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading