KRIKOV PACOV SNIMAO PO*NIĆE SA MUZIČARKOM: Baš su izabrali jak adut za kampanju

Autor:

Vesti

31.03.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Bogdanović, koji tvrdi da zna sve o ubistvu Olivera Ivanovića, krišom napravio snimak seksa s izvesnom A. T. S. Đ.

KRIKOV PACOV SNIMAO PO*NIĆE SA MUZIČARKOM: Baš su izabrali jak adut za kampanju

Foto: printskrin

Pokušaj Krika i pojedinih političkih struktura da, kao adut u kampanji, iskoriste Bobana Bogdanovića poznatijeg kao Boban Pacov (nadimak mu dao Sergej Trifunović) mogao bi bez problema da konkuriše za najsmešniji i najgluplji potez godine. Ipak, pošto je reč o ozbiljnoj stvari o kojoj ovaj lažov (odbio poligraf) i prevarant govori, odnosno ubistvu Olivera Ivanovića, toj temi se mora ozbiljno pristupiti.

Iz dana u dan pojavljuju se novi podaci koji potpuno ruše bilo kakav kredibilitet Krikovog Pacova. Kako Republika otkriva, Bogdanović je pre oko godinu dana tajno snimio seks s muzičarkom A. T. S. Đ. iz inostranstva, koja je tada gostovala u Beogradu. Onda je video okačio na porno-sajtu Xhamster. Usledila je tužba muzičarke i zahtev da se pomenuti snimak skine sa sajta, što je najverovatnije i učinjeno.

NUDIO GA NOVINARIMA

Inače, Krikov Pacov je čak novinarima nudio taj snimak da ga objave. Za našu redakciju sigurno znamo da je uputio takav predlog, što smo, naravno, odbili, a sasvim je verovatno da se na sličan način obraćao i drugim medijima.

Bogdanović se ne javlja

Tokom jučerašnjeg dana portal Republika je na više načina pokušao da stupi u kontakt s Bogdanovićem, međutim, do zaključenja ovog broja nije odgovorio na poruku upućenu preko njegovog Fejsbuk naloga niti smo ga mogli dobiti pozivima preko Fejsbuka i Instagrama.

Čini se, s druge strane, i da nema koga Pacov nije pokušao da prevari, pa je tako i nakon hapšenja prvog predsednika RS Radovana Karadžića probao da se okoristi. Nazvavši službenike američke ambasade, Bogdanović se lažno predstavio i na taj način nastojao da izvuče novac od nagrade (pet miliona dolara) za pružanje informacija koje su dovele do hapšenja Karadžića. Amerikanci su prozreli njegove namere, pa su ga otkačili.

Republika

Foto: Media centar Beograd

Nataša Kandić

 

Međutim, navodi naš izvor, Pacovu je u naumu da se dokopa para pomogla čak i Nataša Kandić. Njihovo poznanstvo datira iz vremena kada je Bogdanović bio u Studentskoj inicijativi 1997, odakle je iste godine i izbačen zbog nenamenskog trošenja novca.

Republika

Foto: Printscreen/youtube

Džordž Soroš

 

Finansijer ove organizacije bio je Džordž Soroš, čovek čijim se novcem finansirao i Fond za humanitarno pravo.

Dojčinoviću, zašto ćutiš, javi se i odgovori na dva prosta pitanja

Na naša pitanja ćutao je i Stevan Dojčinović, urednik Krika, koga smo u nekoliko navrata pitali da li ovakvog čoveka, kog najbliži saradnici zovu Pacov, smatraju kredibilnim sagovornikom, posebno s obzirom na detalje iz njegovog života, koji u međuvremenu isplivavaju.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Stevan Dojčinović

 

Dojčinović ćuti i na pitanje zbog čega nisu pozvali nikog iz porodice Ljubomira Lainovića, kog je Bogdanović označio kao direktnog ubicu Ivanovića, jer mu je tako, navodno, preneo njegov prijatelj Aleksandar Gligorijević Puki, član klana Velje Nevolje. Mada, jasno je zašto nisu, s obzirom na to da je Ljubomirov brat postavio sliku iz Novog Sada na kojoj je ovaj s majkom baš na dan ubistva Ivanovića, i to pod temperaturom. Brat je najavio i tužbu protiv Krika.

Pored toga, Bogdanovićevo svedočenje je komentarisao i opozicionar član Skupštine slobodne Srbije advokat Božo Prelević. Očekivano, kritikovao je MUP zbog najavljene krivične prijave protiv Bobana Bogdanovića, a nijednog trena se nije osvrnuo na nedostatak dokaza, koji bi morali da prate objavljivanje ovako krupne priče, niti činjenicu da je Bogdanović odbio poligraf.

Sonja Karadžić, ćerka Radovana Karadžića, kaže za naš list da joj ime Bobana Bogdanovića nije poznato:

- Isplata tog novca je prošla bez tih likova. Zna se kome.

PRVI PUT ČUJEM

I Svetozar Vujačić, nekadašnji advokat Radovana Karadžića, kaže da je pre dva dana prvi put čuo za Bogdanovića i da je siguran da on nikakve informacije o Karadžiću nije mogao da ima.

Pitanja su poslata mejlom ambasadi SAD, ali do zaključenja broja odgovori nisu stigli. Nataša Kandić nije odgovarala na pozive, kao i na SMS s konkretnim pitanjima.

Reč je, dakle, i tu nema nikakve dileme, o ličnosti bez bilo kakvog kredibiliteta. Zašto su se za njega odlučili iz Krika kad su mu tvrdnje očas posla pale u vodu, ostaje nejasno.

Zavio firmu u crno

Bogdanović se okušao i kao preduzetnik, ali je ostao veran sebi - kao što je u Studentskoj inicijativi nenamenski trošio novac, tako se u preduzetničkim vodama okrenuo malverzacijama.

- Zahvaljujući malverzacijama, Bogdanović je uspeo da sroza nekad uspešno preduzeće "Termovent AD" - dodaje izvor našeg lista.

Marko Nicović, advokat i bivši šef beogradske policije, za naš list kaže da je Boban Pacov sve, osim kredibilnog svedoka:

- Saznanja koja isplivavaju o njemu i njegovom životu samo dodatno govore u prilog činjenici da je povezan s kriminalom i da je sve što radi interesno. Sada samo treba otkriti čije interese on zapravo zastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading