PROVALJEN PAKLENI PLAN - SPECIJALNA OPERACIJA TIK PRED IZBORE: Otkrivamo, Steva Kuka predvodnik hejterske kampanje! EVO O ČEMU SE RADI!

Autor:

Vesti

29.03.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski mediji obilato finansirani iz inostrastva u finišu predizborne kampanje brutalnim konstrukcijama pokušali su da promene stanje na izbornom semaforu, otkriva Republika.

PROVALJEN PAKLENI PLAN - SPECIJALNA OPERACIJA TIK PRED IZBORE: Otkrivamo, Steva Kuka predvodnik hejterske kampanje! EVO O ČEMU SE RADI!

Foto: ST/printscreen

Kao i mnogo puta do sada i ovoga puta opozicija i mediji pod njenom kontrolom pokušavaju da utiču na izborni rezultat koji im po svim relevantnim anketama ne ide u prilog, tako što će napasti saradnike predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Za prljavi zadatak blaćenja ugleda šefa države ovaj put kao udarna igla izabran je takozvani nezavisni portal KRIK koji uređuje Stevan Dojčinović, u narodu poznatiji kao Steva Kuka.

O čemu se radi?

Takozvani objektivni medij KRIK, koji živi od donacija i dotacija stranih ambasada, objavio je iskaz Bobana Bogdanovića poznatijeg kao Pacov, u kome su iznete tvrdnje koje bi navodno trebalo da rasvetle ubistvo Olivera Ivanovića.

U svom iskazu datom KRIK, Bogdanović tvrdi da iza ubistva Ivanovića stoji Zvonko Veselinović, a da je navodni direktni izvršilac atentata Ljubomir Lainović, sin nekada žestokog novosadskog momka Branislava Lainovića.

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Oliver Ivanović

 

Sve ove teze, koje su brže bolje potrčali da prenesu i drugi tajkunski mediji naklonjeni opoziciji poput Nove, N1 i Danasa, iznete su bez ijednog jedinog dokaza, ali sa jasnim ciljem - da se šef Srbije predstavio kao neko ko je povezan sa osobama iz kriminalnog miljea i osobama koje su navodno odgovorne za likvidaciju političara sa Kosova.

Uz sve to, tajming je očigledno pažljivo izabran, pošto je do izbora ostalo svega četiri dana.

Osvrćući se pefidnu igru KRIK i ostalih poslušnika opozicije i ambasada, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević na društvenim mrežama je objavio koji u najkraćim mogućim crtama objašnjava svu suštinu specijalne medijske operacije Steve Kuke.

- I naravno u finišu izborne kampanje radi inostrana pomoć @StateDept. Ubijeni kriminalac, priča nekom sitnom opozicionom botu zvanom po nadimku Boban pacov. Za koga i "saborci" iz PSG nemaju lepo mišljenje. Ali vazno je da se agenda ispuni. Možete vi to bolje @StevanOCCRP - napisao je Lađević, pošto je uz tekst priložio i fotografiju tvita koji je 2019. godine objavio Sergej Trifunović.

 

 

- O Bobanu Bogdanoviću od jutros nisam ništa znao. Sad znam da ga zovu "Boban Pacov", da je napravio lažni profil stranice protesta "Jedan od pet miliona" i ništa što sam čuo o njemu nije afirmativno. Molim ovakve individue da me ne uzimaju u usta. Hvala - napisao je tada Trifunović.

U drugom tvitu koji objavio, Lađević je podsetio i da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo u tajkunskim medijima predstavljen kao "pripadnik kavačkog klana".

 

 

 

Imajući u vidu da su KRIK i njima bliski mediji i iskaz ozloglašenog kriminalca Veljka Belivuka, optuženog za najmonstruoznije zločine, uzimali kao kredibilnog svedoka, ne treba da čudi da su gotovo istu matricu primenili još jednom u pokušaju da za svoje nalagodavce izboksuju neki jeftin politički poen. 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading