MILOVANOVIĆ ZA PINK: Smešni KRIK preko Pacova napada Vučića i Srbiju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.03.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović ocenio je u Novom jutru na TV Pink da je KRIK u finišu izborne kampanje objavio tekst o Bobanu Bogdanoviću Pacovu pokušavajući da ubistvo Olivera Ivanovića poveže sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

MILOVANOVIĆ ZA PINK: Smešni KRIK preko Pacova napada Vučića i Srbiju! (VIDEO)

Foto: printscreen

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa

Milovanović je rekao da je to sada, u finišu kampanje, još jedan u nizu udara na ovu državu i predsednika Vučića, kao i pokušaj kriminilizacije na svaki način.

- Jako je zanimljivo što su ovog puta otišli tako daleko da su uzeli čoveka koji je prijatelj pokojnog kriminalca, koji mu se navodno ispovedio i ispričao neke detalje, gde su svi mrtvi, a priče se setio dva dana pred izbore - rekao je Milovanović.

Kako kaže, KRIK je spao na Pacova, da moraju njega da koriste za napad na predsednika.

- Vidimo čak i priznanje KRIK-a da su oni tempirali priču za ove dane - rekao je Milovanović.

KRIK je uzeo čoveka koji je našao da priča sada pred izbore, bez ijednoj jedinog dokaza, pri tom, koji je, kako kaže, odbio i testiranje na poligrafu.

- On je sumnjiv čovek koji je partijski aktivista. On koji je najbolji prijatelj kriminalca koji valja drogu po Vojvodini. Ta vrsta kriminalizacije i sve ovo je priprema za veče 3. ili 4. aprila. Radi se i priča o listićima, kako bi što veći broj ljudi izvukli na ulicu, uz lažnu krađu glasova. Vidi se i narativ koji koriste, namerno zbunjuju ljude - rekao je Milovanović.

Matić: Iznošenje optužbi bez dokaza - skandalozno!

Marko Matić, izvršni direktor Centra za odgovorne medije, rekao je da na primeru ove priče vidimo KRIKOV „profesionalni" stav.

- Sve su dokazi rekla kazala, nema živih svedoka, nema materijalnih dokaza. Oni su i ranije imali kampanje kriminalizacije predsednika Vučića, čak i njegove porodice - rekao je Matić.

Kako kaže, to što su izabrali tri dana pred izbore da „otkriju" takve informacije, takođe pokazuje njihove namere.

- Iznošenje ovakvih optužbi bez ikakvih dokaza je skandalozno - rekao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading