VUČEVIĆ PROGOVORIO O PROMENAMA U PARTIJI: Svako od nas je promenljiv, SNS vodi odgovornu politiku

Autor: Republika

Vesti

23.10.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Miloš Vučević govorio o najavljenim promenama u vladajućoj partiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Vučević

- Pa ne znam da li će se to desiti do kraja nedelje... Svakako će biti provere rada svakog funkcionera stranke. To je medijski atraktivno da se licitira, pominje se, ali ne znači da korespondira sa istinom. Činjenica je da je svako od nas promenljiv, a SNS insistira na odgovornoj politici. Stranka nije konzervirana i otvorena je i za nove ljude - naveo je Vučević.

On je istakao da će na udaru biti “oni koji imaju drugačije stavove od stavova stranke“.



- To su oni koji dezavuišu ono što radi predsednik države i stranke, oni koji radom na terenu bacaju senku na ugled SNS, oni koji se krijući iza imena Aleksandra Vučića i SNS i ponašaju se najblaže rečeno nekoraktno, oni koji na višim nivoima vode politiku koja nije usmerena kao politika Vlade i predsednika - istakao je Vučević.

Dodao je i da je “apsolutna neistina da osnivač SNS Tomislav Nikolić planira osnivanje nove političke organizacije“.

Naveo je da će biti proveren rad svih funkcionera, pa i Nikolićevog sina Radomira, koji je gradonačelnik Kragujevca.

Prokomentarisao je i način “odbrane premijerke i predsednika“.

- Nismo branili premijerku dovoljno, svi mi koji smo imali moralnu i političku obavezu. Ja sam sebe kritikujem i ne mogu da objasnim sebi zašto nisam reagovao. Zameram nam da nismo dovoljno branili niti dovoljno branimo Aleksandra Vučića, često je usamljen kada se nađe pod baražnom paljbom optužbi - zaključio je Vučević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Luka

23.10.2018 08:15

Naravno da sbvako ko ne radi dobro i ko nanosi stetu partiji mora da se menja. SNS je vec nekoliko puta pokazala da svako ko se ogresi o stranku ili neku drzavnu funkciju taj bude smenjen, odgovornom politikom SNS je zato i danas najjaca partija i vodi drzavu u bolju buducnost.

Jovana

23.10.2018 08:16

SNS vodi politiku kako treba.

Marina

23.10.2018 08:20

Nikome nije ništa zagarantovano, jer svakomora da se dokaže.

Mitar Odović

23.10.2018 09:01

@Marina - Marina:Prošla su vremena kada je neko mogao da čuva svoje mesto do novih izbora. Sada svako mora sa svojim radom da opravda dobijenu funkciju, u suprotnom mora to mesto da ustupi nekom drugom.