VUČIĆ: Čemu izbori i kojim povodom i da li se možda toga dana Jeremić vraća iz Njujorka ili Irske?

Autor: Republika

Vesti

09.08.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikakvih izbora, niti referenduma neće biti 4. novembra, kako to "prognozira" Vuk Jeremić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da su možda Jeremiću rekli iz katarske ambasade da će 4. novermbra biti izbora i referenduma, i upitao: "čemu izbori i kojim povodom i da li se možda toga dana Jeremić vraća iz Njujorka ili Irske?". 

"Zapamtite, možda 4. novembra dogodine. Ove neće sigurno" rekao je Vučić i dodao da je to možda javljeno od strane CIA ili nekih sličnih i da se slušaju gluposti svaku dan od strane nesrećnika koji ne zanju šta će sa sobom. 

Ironično je primetio da samo "hrabri" ljud poput Jeremića za bilo koju ženu mogu da kažu da je "kreatura", kako je Jeremić nazvao premijerku Anu Brnabić. 


Brnabić je, primetio je, 10 puta pametnija, 50 puta časnija, stručnija u svemu od Jeremića, koji ništa nije radio osim što je trošio pare građana Srbije, radio protiv svoje zemlje i razorio priliku da sačuvamo KiM.

Dodao je i da ti što pominju da su veliki favoriti na izborima imaju da ponude samo laka rešenja i obećanje da će sve biti u redu kada dođu na vlast, a to pričaju godinama. 

"Oni neka pobeđuju na svim izborima na rečima, a kada se broje glasovi onda je to obično drugačije" rekao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovan

09.08.2018 10:22

Opoziciji očigledno nije dosta blamiranja na izborima.

Dare

09.08.2018 10:26

Jeremic hoce izbore, da bi potvrdio los plasman na istim.

Tika

09.08.2018 10:54

Čemu se Jeremić nada? Njemu je svejedno kad će izbori

ivan

09.08.2018 12:59

Opozicija bi izbore svaki dan.Nikako da shvate da su pukli skroz.