JAGODINA STALA UZ VUČIĆA: Kosovo nije političko pitanje, već državno!

Autor:

Vesti

08.08.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština grada Jagodine daje punu podršku predsednuku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u pregovorima sa kosovskim Albancima u Briselu o rešavanju problema Kosova i Metohije, uz posredovanje Evropske unije kojim bi se postigao trajni mir između dva naroda.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Marković Palma velika podrška predsedniku

Imajući u vidu da ovo nije partijsko, već drzavno i nacionalno pitanje, Skupština grada Jagodine smatra da cela Srbija treba jedinstveno da stane iza predsednika Aleksandra Vučića i svoje države.

- Predsednik Vučić vodi racionalnu i mudru državnu i nacionalnu politiku u veoma teškim i nasleđenim okolnostima pa mu dajemo bezrezervnu podršku za učešće na pregovorima:

  • Za rešenje problema između Srba i Albanaca kojim bi se postigao trajni mir između ova dva naroda
  • Za zaštitu srpskog i drugog nealbanskog naroda od fizičkih napada na njihovu imovinu                   
  • Za zaštitu svestenstva i imovine Srpske pravoslavne crkve                         
  • Za zaštitu postojeće i povratak uzurpirane imovine Srba i drugih nealbanaca, koja je uništena i oteta od 1999. godine do danas što se odnosi na privatnu, državnu i društvenu imovinu
RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Marković Palma i Aleksandar Vučić
  • Za ostvarivanje prava i adekvatnih bezbednosnih i drugih uslova za povratak raseljenih lica, koja to žele, na svoja ognjišta
  • Za formiranje Zajednice srpskih opština
  • Za rešenje koje omogućava pun ekonomski, socijalni i drugi razvoj
  • I za sva ostala pitanja za koja predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da će u budućnosti imati koristi i Srbija i građani Srbije i Srbi koji žive na Kosovu i Metohiji - stoji u saopštenju ovog Skupštine grada.
Foto: Privatna arhiva
Dokument podrške

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
maki

08.08.2018 11:03

Srbija nikada nece dati Kosovo!

mika

08.08.2018 11:04

Naravno,pitanje Kosova nije nista novo,zato smatram da treba da damo punu podrsku predsedniku Vucicu jer ulaze veliki trud u resavanje tog pitanja.

Knez

08.08.2018 11:04

Tako i treba, cela zemlja da stane iza, da pruži podrsku kada je najpotrebnija, jer samo ujedinjeni mozemo ocekivati pozitivan rezultat!

geronimo_cadillac

08.08.2018 11:06

Situacija je takva da bi u ovakvoj situaciji svaka opština trebala da stane iza jednog čoveka, ovo je pitanje prvo našeg opstanka u isto vreme i budućnosti.