STEFANOVIĆ I FRATINI: Srbija napreduje na putu ka Evropi, reforme u MUP-u zadovoljavajuće

Autor: Republika

Vesti

24.07.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa Frankom Fratinijem o napretku koji je Srbija ostvarila u procesu evropskih integracija, sa posebnim akcentom na Poglavlje 24 - pravda, sloboda i bezbednost.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Stefanović i Fratini konstatovali su da je ostvaren značajan napredak u reformama koje se sprovode unutar Ministarstva unutrašnjih poslova, a koje su sastavni deo Poglavlja 24, i izrazili zadovoljstvo ispunjenim aktivnostima predviđenim Akcionim planom.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Na sastanku je istaknuto da će u narednom periodu biti nastavljen zajednički rad u cilju postizanja još većeg stepena usaglašenosti normativnog okvira Ministarstva unutrašnjih poslova sa standardima Evropske unije.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Stefanović i Fratini su se, razgovarajući o iregularnim migracijama, saglasili da je za ovaj problem neophodan jedinstven odgovor na nivou cele Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nikola

24.07.2018 13:17

Stefanović kao ministar policije može samo da dobija pohvale, i Fratini je pohvalio Stefanovića, i MUP u sprovođenju reformi.

Drago

24.07.2018 14:03

Snazno i nezadrzivo Srbija grabi ka EU,to je proces koji je tesko zaustaviti.

Nikola

24.07.2018 14:32

I iz EU nam stižu pohvale za reforme i učinak .

mala

25.07.2018 09:04

Kod nas se napokon stvari stavljaju na svoje mesto.